مدارس علمیه استان بوشهر را بیشتر بشناسیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مدارس علمیه با پرورش علما و طلاب فاضل نقش بی دلیلی در گسترش و تثبیت فرهنگ دینی ایفا کرده اند و از عوامل موثر در پیروزی انقلاب اسلامی بوده اند.
شش مدرسه امام خمینی(ره) بوشهر، چهارده معصوم(ع) برازجان، پیامبر اعظم(ص) خورموج، علی بن ابیطالب(ع) کنگان، امام صادق(ع) گناوه و مهدی موعود(عج) بهعنوان مدارس بلندمدت و نیز مدارس امام حسن مجتبی(ع) برازجان و المهدی(عج) خورموج نیز بهعنوان مدارس علمیه کوتاهمدت از جمله مدارس علمیه استان بوشهر است.
در ادامه با برخی از مدارس علمیه استان بوشهر آشنا خواهیم شد.
مدرسه علمیه چهارده معصوم برازجان
مدرسه علمیه چهارده معصوم(ع) برازجان یکی از 8 مدرسه علمیه استان بوشهر است که از سال 1375 با درخواست حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خلفی راه اندازی و هم اینک بعد از گذشت 20 سال در زمینی به مساحت 16 هزارمتر مربع دارای ساختمان خوابگاهی، زمین چمن ورزشی، یک باب مسجد، سالن کتابخانه، سالن غذاخوری و دیگر امکانات خوابگاهی در خیابان شهید اسدی در فضایی بسیار مطلوب درحال تربیت شاگردان مکتب حضرت امام صادق(ع) می باشد.
از سال 1396 سطح 2 حوزه علمیه در این مدرسه راه اندازی شده است.
مدرسه علميه علي بن ابيطالب كنگان
در سال گذشته 85 طلبه در 6 پايه تحصيلي در مدرسه علميه علي بن ابيطالب (ع)مشغول تحصيل علوم ديني و 11 استاد نيز عهده دار امر تعليم و تربيت طلبه ها بوده اند.
این مدرسه علمیه سابقه 22 ساله فعاليت در كنگان را دارد.
حوزه علميه كنگان هم مدرسه علميه و هم مدرسه قرآني است كه طلبه هاي پايه اولي مي توانند به افتخار حفظ قرآن در مدت 6 سال نائل مي شوند.
مدرسه علمیه پیامبر اعظم خورموج
پروژه خوابگاهی، آموزشی و اداری مدرسه علمیه پیامبر اعظم(ص) خورموج با مساحت هشت هزار و 200 متر زیر بنا احداث خواهد شد و در فاز نخست آن چهارهزار و 200 متر سازه و دیوار چینی کار شده است.
مدرسه علمیه امام مهدی موعود دیر
به تازگی امام جمعه بوشهر از احداث ساختمان جدید مدرسه علمیه امام مهدی موعود (عج) دیر خبر داده است.
تلاش می شود که با کمک قرارگاه سازندگی سپاه، فرمانداری این شهرستان و همچنین بودجههای استانی مدرسه علمیهای در خور نام این شهرستان احداث شود.
مدرسه علمیه امام حسن مجتبی
پروژه احداث مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع) برازجان در مساحت پنج هزار و 136 متر با زیر بنای پنج هزار و 749 متر در دو طبقه تعریف شده است.
پیشرفت فیزیکی این پروژه با توجه اتمام عملیات سازه را 40درصد بوده است.
فاز اول این پروژه که اتمام عملیات سازه است به طور کامل انجام شده است.
حوزه علميه امام صادق
حوزه علميه برادران امام صادق (ع) شهرستان گناوه در آبان 1394 افتتاح شد.
پيشنهاد راه اندازي حوزه علميه برادران در اين شهرستان كه يكي از نيازهاي مبرم شمال استان بوشهر بود به مدير حوزه هاي علميه كشور ارايه و ايشان موافقت و مجوز لازم را صادر كردند.
ساختمان حوزه علميه امام صادق (ع) گناوه ازسوي يك خير اين شهرستان در اختيار اين مركز به صورت موقت قرار گرفت./1350/پ202/ب1