۲۲ خرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۶
کد خبر: ۶۴۴۸
دبیر کل حزب اتحاد ملی ایران در گفت وگو با رسا:

در انتخابات ریاست جمهوری بازنده نخواهیم داشت

خبرگزاری رسا ـ دبیر کل حزب اتحاد ملی ایران گفت: هیجان های انتخاباتی باید به گونه ای باشد که موجب زیر سؤال رفتن آداب سیاسی و اجتماعی نشود.
دبير کل حزل اتحاد ملي ايران
 
محسن صفرپور، دبیر کل حزب اتحاد ملی ایران، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، با بیان این که هیجان های انتخاباتی باید به گونه ای باشد که آداب اجتماعی و سیاسی در آن در نظر گرفته شود گفت: این مسأله باید به گونه ای باشد تا هر کس در مورد کاندیدای مورد نظر خود به اظهارنظر بپردازد و در مورد اهداف کاندیدای خود صحبت کند.
 
وی تصریح کرد: هیجان های انتخاباتی باید به گونه ای باشد تا موجب تخریب دیگر کاندیداها نشود.

وی با بیان این که مسؤولان اجرایی وظیفه اصلی صیانت از آرای مردم را بر عهده دارند گفت: این افراد مسؤول تمامی مراحل برگزاری انتخابات را عهده دار هستند.

عضو شورای مرکزی خانه احزاب ایران با بیان این که مسؤولان باید در برگزاری انتخابات سالم تلاش کنند تصریح کرد: سلایق مجریان نباید در برگزاری انتخابات دخالت داده شود.

صفرپور خاطر نشان کرد: برخی با پیش بینی شکست برای ایجاد تشنج و درگیری برنامه ریزی می کنند.

مسؤول میز احزاب ستاد انتخابات استانداری مازندران با بیان این که ملت ایران دارای شعور سیاسی و آگاهی بالایی هستند تصریح کرد: هیچ گاه تشنج ها احتمالی در آگاهی آنها تأثیری نخواهد گذاشت.

وی با تأکید بر این که نامزدها باید به شدت از تعرض به یکدیگر دوری کنند خاطر نشان کرد: اگر مسأله و یا اعتراضی میان کاندیداها وجود دارد باید بر اساس راهکارهای قانونی دنبال شود.

صفرپور با متفاوت خواندن این دوره از انتخابات با دوره های دیگر انتخابات تصریح کرد: این دوره از انتخابات موجب حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی شده است.

عضو شورای مرکزی خانه احزاب ایران با بیان این که ملت ایران خودشان را در نظام اسلامی دخیل می دانند خاطر نشان کرد: هر چه آراء مردم بیشتر باشد قدرت سنجش نظام اسلامی در عرصه بین المللی افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به این که اساساً در انتخابات یکی برنده و دیگری بازنده خواهد بود گفت: برنده کسی است که شعارها و برنامه های او مورد قبول ملت قرار گرفته است و به عبارتی برنده ملت فهیم و نظام اسلامی هستند.

صفرپور  ادامه داد: در انتخابات ما بدان مفهوم بازنده نخواهیم داشت.

وی با بیان این که پیروزی در عرصه انتخابات به طور طبیعی همواره وجود دارد گفت: نباید در این خصوص موضع گیری شود و زمانی که فردی به عنوان رییس جمهور انتخاب شد، آن فرد رییس جمهور همه ملت ایران است و رییس جمهور نیز باید خود را متعلق به همه ملت بداند و از قرار گرفتن در گروه ها پرهیز کند.
ارسال نظرات