۱۰ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۲
کد خبر: ۶۴۷۶۶
امام جمعه ساری:

بسته پیشنهادی ایران باید محور مذاکرات باشد

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری با اشاره نشست روز گذشته گروه 1+5 با جمهوری اسلامی ایران گفت: خط قرمز های ایران اسلامی در نشست با طرف اروپایی کاملاً مشخص است.
آيت الله طبرسي، نماينده ولي فقيه در مازندران
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت الله نور الله طبرسی، نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری، امروز درخطبه های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته مرکز استان مازندران، ضمن اشاره به نشست روز گذشته گروه 1+5 با نماینده جمهوری اسلامی ایران در ژنو گفت: بسته پیشنهادی ایران اسلامی باید محور مذاکرات باشد.

وی با اشاره به این که بحث فعالیت های ایران اسلامی از سال 72 آغاز شد، افزود: حجت الاسلام روحانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی دولت گذشته می گفت: در سفر ما به فرانسه ژاک شیراک، رییس جمهور پیشین فرانسه به ما پیشنهاد داد که ما به شما یک هواپیمای ایرباس می دهیم و شما فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کنید.

امام جمعه ساری با بیان این که احمدی نژاد با قدرت از حق هسته ای جمهوری اسلامی ایران در مقابل غرب دفاع کرد، گفت: این ایستادگی رییس جمهور با هدایت و راهنمایی های رهبر معظم انقلاب اسلامی بود.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که در مکتب ما که همان اسلام است، سلاح اتمی حرام است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچ گاه به دنبال سلاح اتمی نبوده و نخواهد بود، اما دستیابی صلح آمیز برای مصارف صنعتی و پزشکی خود را با جدیت پیگیری می کند.

آیت الله طبرسی با اشاره به این که در نشست های دیروز جمهوری اسلامی ایران خط قرمزهای خود در مذاکرات هسته ای را کاملاً مشخص کرد، گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن احترام به تمام حقوق و قوانین بین المللی به دنبال حق طبیعی خود در دست یابی به انرژی صلح آمیز هسته ای است و این یک حق طبیعی، علمی و فنی است و ما به سایر کشور ها نیز توصیه می کنیم.

وی ادامه داد: این در حالی است که کشورهای غربی و آمریکا خو دارای سلاح اتمی هستند.

خطیب جمعه ساری با تأکید بر این که سیاست مداران جمهوری اسلامی آدم های ترسویی نیستند، تصریح کرد: سیاست مداران ما هشت سال دفاع مقدس را تجربه کردند.

نماینده ولی فقیه درمازندران با بیان این که کشورهای غربی در مسائل پس از انتخابات عملکرد خوبی از خود نشان ندادند، بیان داشت: رهبر انقلاب اسلامی ایران با بیداری خود طرح براندازی نرم را خنثی کردند.

آیت الله طبرسی با اشاره به این که گستره فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی جهانگیر است، گفت: امروز دیگر دنیا به نقش رهبری و ولایت فقیه در ایران اسلامی پی برده است و در طول بیست سال گذشته دشمنان مردود و مطرود شدند.

وی همچنین به فضا سازی و توطئه های اخیر دشمنان انقلاب اسلامی در کردستان اشاره کرد و افزود: پس از سفر مقام معظم رهبری به کردستان، افزون بر رونق گرفتن عمران و آبادی در این استان همچنین وحدت شیعه و سنی نیز در این تقویت شد.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: دشمنان به دنبال حاکم کردن تفرقه میان مسلمانان و نیز کند کردن روند عمران و آبادی این منطقه هستند.

آیت الله طبرسی همچنین با تقدیر از اقدام دستگاه امنیتی و انتظامی در دستگیری عوامل ترور حجت الاسلام ماموستا شیخ الاسلام گفت: دشمنان به خیال خام خود فکر می کنند ایران اسلامی کشوری ضعیف است، در صورتی که جمهوری اسلامی توطئه ها را به سرعت خنثی می کند./پ202
ارسال نظرات