سرآمدی ایران در مواجهه با کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی بامداد سه شنبه در ویژه برنامه «شب های همدلی» که به همت قرارگاه جهادی فاطمیون قم در مدرسه علمیه معصومیه برگزار و به صورت زنده از شبکه قرآن سیما پخش شد، با اشاره به آیه 91 سوره انعام اظهار داشت: این آیه به یهودیان اشاره دارد که "خدا را درست نشناختند که گفتند خدا هیچ چیز بر هیچ انسانی نفرستاده است".
وی با بیان این که خداوند آنگونه که شایسته است، قدرشناسی نمی شود، گفت: خداوند متعال را آنگونه که باید نشناختیم و بالطبع آنگونه که سزاوار است، عبادت نمی کنیم.
این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: شأن نزول آیات در قرآن ذکر نشده است و شأن نزول آن را از خود آیه می فهمیم که چه زمانی و به چه مناسبتی نازل شده اما شأن نزول این آیه در ادامه آن آمده است.
حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با اشاره به بخش دیگری از این آیه اظهار داشت: یهودی ها برخی از مطالب تورات را حذف کردند اما در خصوص قرآن نتوانستند اینگونه رفتار کنند؛ دین بسته کاملی است و اگر می خواهیم مسلمانی کنیم، نباید طوری رفتار کنیم که بگوییم این بخش از آن را نمی پذیریم و بخش مورد نظر خود از قرآن را می پذیریم؛ با تورات اینگونه رفتار شد اما ما مسلمانان باید مراقب باشیم که به این نحو با قرآن رفتار نکنیم.
وی به بهره مندی بهتر از عمر اشاره کرد و گفت: آحاد مردم باید بدانند که عمر در حال گذر است و در خوشی و ناخوشی مورد امتحانات الهی قرار می گیریم اما باید مراقب بود که به درستی بندگی کرد.
این استاد حوزه و دانشگاه به موفقیت مسلمانان در مسأله کرونا پرداخت و تصریح کرد: باید توجه کرد که بایستی بنده خدا بود و قدر خداوند و نعمات آن را دانست؛ در مسأله مواجهه با کرونا خوش درخشیدیم؛ دیدیم که در شیوع ویروس کرونا مسلمانان در دنیا با انضباط تر بودند و سلامتی زودتر از دیگر کشورها به جامعه ما برگشت و مسلمانان با ملاحظاتی که داشتند، از ویروس کرونا حُسن استفاده را کرده و با رعایت اصول بهداشتی، به خدمت رسانی به همنوعان خود می پردازند.
وی افزود: مشاهده می کردیم که مدعیان حقوق بشر و قدرت ها که کشورها را مورد هجوم خود قرار می دادند، در این مسأله نتوانسته اند خود را نجات دهند اما اسلام ادعا دارد که برنامه دارد و برنامه اش اجرایی می شود.
حجت الاسلام والمسلمین آقاتهرانی با اشاره به الگو بودن حضرت خدیجه(س) اظهار داشت: برخی گمان می کنند که فرد ثروتمند جهنمی می شود و شخص فقیر بهشتی خواهد شد اما این طور نیست و بستگی دارد که با اموال در اختیار خود چطور رفتار کنیم؛ برخی هستند که از ثروت خود بهترین بهره را برده و به خلق خدا خدمت می کنند که نمونه آن حضرت خدیجه(س) بودند، ایشان علی رغم این که ثروتمند بودند، اما ثروت خود را در راه اسلام هزینه کردند.
وی ماه مبارک رمضان را تمرین خوبی برای الهی شدن عنوان کرد و گفت: گفت: باید بندگی را تمرین کرد تا قدر خداوند را دانست و باید بدانیم که تمام اعضا و جوارح انسان، از خدا به انسان رسیده و بایستی در راه خدا از آن بهره جست؛ ماه مبارک رمضان تمرین خوبی برای الهی شدن است که هر چیزی خورده نشود و هر حرفی شنیده نشود و هر رفتاری از افراد سر نزند و این ماه می تواند زمینه ای برای بهره بردن هر چه بیشتر و بهتر از شب های قدر باشد./822/پ202/ب1