۲۴ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۳
کد خبر: ۶۵۹۵
امام جمعه کازرون:

لازمه دموکراسی داشتن فرهنگ پیروزی و شکست است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه کازورن گفت: کسانی که مسأله تقلب در انتخابات را مطرح می‌کنند به حیثیت و وجهه خود لطمه می‌زنند.
حجت الاسلام محمد خرسند
حجت‌الاسلام محمد خرسند،عضو شورای مركزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: انتخابات وسیله آبرومندی برای نظام جمهوری اسلامی، نشانه‌ای از علاقه مردم نسبت به سرنوشت کشور و نشان‌دهنده بلوغ و رشد سیاسی ملت ایران است.

وی در ادامه افزود: مردم‌سالاری دینی نهفته در متن نظام جمهوری اسلامی است و نظام جمهوری اسلامی مردم‌سالاری دینی را به عنوان یک رکن پذیرفته، از این رو ساز و کار لازم را هم برای حفاظت از آرای مردم پیش‌بینی کرده است.

امام جمعه کازورن خاطرنشان کرد: شورای نگهبان و هیأت‌های نظارت و بازرسی در قانون پیش‌بینی شده است، از همه مهم‌تر اراده و خاص مسؤولان نظام و در رأس همه مقام معظم رهبری، صحت و سلامت انتخابات را به صورت کلی مورد تأیید قرار می‌دهند.

حجت‌الاسلام خرسند با بیان این‌که نظام جمهوری اسلامی حفاظت از آرای مردم را وظیفه‌ای بسیار مهم می‌داند و از آرای مردم صیانت می‌کند، اظهار داشت: تجربه بیش از سی انتخابات حاکی از این است که انتخابات در جمهوری اسلامی ایران، آزادانه، مردمی، دموکراتیک و سالم برگزار می‌شود.

وی در ادامه سخنان خود گفت:‌ کسانی که دنبال تشکیل کمیته صیانت از آرای مردم بودند اکنون به دنبال توجیه شکست خود هستند و متأسفانه در این میان کسانی هم هستند که بنا دارند همنوا با دشمنان انقلاب،پیروزی‌ها را در کام مردم تلخ کنند.

امام جمعه کازورن با اشاره به شگفت‌زده شدن تمام خبرنگاران خارجی از حجم حضور مردم در انتخابات، تصریح کرد: کسانی که مسأله تقلب در انتخابات را مطرح می‌کنند به حیثیت و وجهه خود لطمه می‌زنند.

حجت‌الاسلام خرسند با اشاره به حضور گسترده و با شکوه مردم در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، اظهار داشت: افرادی که بحث تقلب در انتخابات را مطرح می‌کنند، مریضند.

وی همچنین با بیان این‌که عده‌ای در کشور همواره دنبال ناامنی و اغتشاش بوده و علاقه‌ای به نظام و کشور ندارند، افزود: در بعضی مواقع موضع‌گیری‌های خود کاندیداها و جریانات حامی آنها به آشوبگران جرأت آشوب و اختلال را می‌دهد.

امام جمعه کاشان تصریح کرد: وقتی مردم‌سالاری دینی و دموکراسی را پذیرفتیم باید ابزار آن را هم بپذیریم و بدانیم که لازمه دموکراسی، داشتن فرهنگ پیروزی و شکست است.

حجت‌الاسلام خرسند رأی مردم به آقای احمدی نژاد را رأی به عدالت، مبارزه با فساد و تبعیض، ایجاد عدالت در توزیع ثروت در کشور دانست و گفت: مردم به شعارها و برنامه‌ها رأی می‌دهند قبل از این‌که به اشخاص رأی دهند.

وی در پایان همه مردم و مسؤولان را به همکاری با رییس جمهور منتخب دعوت کرد تا بتواند در دوره دوم برای پیاده کردن وعده‌ها به ویژه اجرای عدالت اسلامی و رونق اقتصادی موفق باشد
ارسال نظرات