سیاهنمایی دشمنان علیه نظام اسلامی؛ پیامد اختلاف و مچگیری
حجت الاسلام محمد علی لیالی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با بیان اینکه مـتأسفانه روش غلط افشاگری و مچگیری در جامعه در حال برجسته سازی است، اظهار داشت: نظام و حکومت اسلامی، روالهای قانونی و محاکم عمومی خود را دارد و مرجع نهایی و قانونی اختلافات در جامعه اسلامی، رهبر معظم انقلاب و حاکم اسلامی است.
حجت الاسلام لیالی با اشاره به جنجال رسانهای و سیاهنمایی رسانههای معاند علیه نظام اسلامی تأکید کرد: نباید سرمایههای اجتماعی و اعتماد مردم به نظام اسلامی از سوی برخی مسؤولان و غیرمسؤولان مورد خدشه قرار گیرد که تبعات آن جبران ناپذیر است؛ بدین جهت برخی اختلافها میان نهادها و مسؤولان با پیگیری و رایزنی حل شود یا میتوان آن را از طریق محاکم اسلامی پیگیری کرد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مدیران و چهرههای انقلابی از خدمتگزاران واقعی نظام هستند و تخریب آنها نیز امر ناپسندی است، گفت: متأسفانه جو جامعه به گونه ای است که هر مدیر و رییس سازمانی سخنی را بیان کند، برچسبهای جناحی، شائبهها و جریان های سیاسی داده می شود و این مسأله امر غلط و ناصحیحی است.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با بیان اینکه حکومت اسلام بر محور عدالت خواهی تأسیس شده است، گفت: برخی نهادها، سازمانها و اشخاص به واسطه قدرتی که در اختیار دارند، با استفاده از رانتهای اختصاصی و دست اندازیها به بیت المال از اموال عمومی سوء استفاده کرده اند.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی با بیان اینکه بیت المال متعلق به تمام مردم و محرومان است، اظهار داشت: با اذن حاکم اسلامی، اموال عمومی و انفال در اختیار مدیران و نهادها و وزارتخانهها قرار گرفته است، تا این که سرپرستی و مدیریت اموال برای استفاده محرومان باشد؛ نهادهای دولتی و نظامی در حکومت اسلامی دارای ردیف بودجه و سازمان خاصی هستند که باید از آنها جهت رفع نیازها و امور جاری خود استفاده کنند.
وی افزود: از طرفی مطالبه گری و درخواست اعاده اموال مدیران نهادها معقول است، از طرف دیگر این مدیران می توانند به شکل ها و پیگیریهای دیگری از طریق محاکم عمومی و درخواست از اشخاص و نهادها برای بازپسگیری را بدون جنجال رسانه ای انجام دهد.
حجت الاسلام لیالی افزود: اما برخی افشاگرهای غیرمستند و بی دلیل و بگم بگم های مدیران، بی اعتمادی مردم به نظام را به همراه دارد و این مسائل و درگیری ها سبب میشود که آنها را از انجام وظایف اصلی و خدمت به محرومان در شرایط سخت معیشت باز دارد./998/ت302/ق