۲۹ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۵
کد خبر: ۶۶۰۷۴
جمعه در قم برگزار می‌شود؛

نخستین دوره آموزشی مربی‌یاران طرح رحمت

خبرگزاری رسا ـ نخستین دوره آموزشی مربی‌یاران طرح رحمت از سوی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور جمعه در قم برگزار می‌شود.
کلاس درس حوزه علميه خواهران
حجت‌الاسلام سیدحسن حسینی‌پناه، مدیر تبلیغ معاونت فرهنگی ـ تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: نخستین دوره آموزشی مربی‌یاران طرح رحمت از سوی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور، جمعه در قم برگزار می‌شود.

وی افزود: مراسم افتتاحیه این دوره آموزشی از ساعت 8 صبح با سخنرانی حجت‌الاسلام محمدتقی قندی، معاون فرهنگی ـ تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران کشور در اردوگاه فاطمه‌زهرا(س) قم برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام حسینی‌پناه، تقویت و تعالی فرهنگ قرآنی و تعمیق باورهای دینی زنان خانه دار برای آشنایی با سیره نبوی و عترت در زمینه مباحث خانواده را از اهداف اجرای این طرح ذکر کرد و اظهار داشت: این طرح با همکاری دفتر امور بانوان حوزه علمیه خواهران در سراسر کشور اجرا می‌شود.

وی تعمیق و توسعه باورهای دینی، معرفی الگوهای رفتاری بر اساس باورها و ارزشهای اسلامی و تحکیم و تعالی بنیان خانواده را از جمله اهداف برگزاری این دوره آموزشی برشمرد و خاطر نشان کرد: زنان ما برای ساختن خانواده‌ای موفق و پویا نیاز به یکسری آموزش های ویژه در بحث خانواده دارند و ما تلاش می‌کنیم با برگزاری این دوره‌ها تا حدودی این نیاز را برآورده کنیم.

مدیر تبلیغ معاونت فرهنگی ـ تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران کشور، گفت: دوره آموزشی مربی‌یاران طرح رحمت به مدت یک‌هفته با حضور 120 بانوان طلبه برگزار و در پایان به کسانی که در آزمون دوره موفق شوند گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد./پ202
ارسال نظرات