۰۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۷
کد خبر: ۸۲۴۷۷۷

روحانیت و عالمان دینی محور معنویت در جامعه هستند

بسیج
چهارمحال و بختیاری -معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم (ع) با اشاره به نقش علما و روحانیت در تقویت معنویت جامعه اسلامی گفت: محور معنویت در جامعه، روحانیت و عالمان دینی هستند و باید جایگاه علم، دانش، معنویت در جامعه حفظ و تقویت شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری، معاون هماهنگ‌کننده سپاه قمربنی‌هاشم(ع)، در افتتاحیه دوره توانمندسازی «یاوران ولایت» و در جمع پیشگامان و فرماندهان بسیج دانش‌آموزی استان، با اشاره به عظمت شخصیت پیامبر اکرم(ص) در تربیت و هدایت بشریت، اظهار داشت: رسالت و هدایت نبی مکرم اسلام(ص) محدود به زمان حیات ایشان نبوده و آثار آن تا امروز ادامه دارد.

سرهنگ پاسدار اکبر رئیسی، گفت: یکی از نشانه‌های این حقیقت، تداوم مقابله، مخالفت و حتی توهین سردمداران جریان کفر با پیامبر اسلام(ص) و ارزش‌های اسلامی است.

رئیسی، با بیان اینکه امروز تقابل میان تمدن اسلامی و تمدن غربی وارد عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی شده است، افزود: تمدن غرب برای مقابله با تمدن اسلامی برنامه و نقشه دارد و در این مسیر بر برخی از مهم‌ترین پایه‌های شکل‌گیری و استمرار یک جامعه و تمدن تمرکز کرده است.

روحانیت و عالمان دینی محور معنویت در جامعه هستند

وی، نخستین محور این تقابل را خانواده دانست و گفت: اگر قرار باشد بنیان یک جامعه تضعیف شود، خانواده یکی از نخستین سنگرهایی است که مورد هدف قرار می‌گیرد و در این میان، مادر جایگاهی بسیار مهم و اثرگذار دارد. حفظ جایگاه مادر، عفت و کرامت زن و استحکام خانواده از عوامل مهم پایداری جامعه اسلامی است.

رئیسی، دومین محور را تعلیم و تربیت عنوان کرد و افزود: برای آسیب‌زدن به یک جامعه باید نظام تعلیم و تربیت آن را از ریشه تضعیف کرد. متأسفانه گاهی شاهد هستیم که احترام به معلم و شأن جایگاه تعلیم و تربیت آن‌گونه که باید مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

وی افزود: توهین و بی‌احترامی به جایگاه معلم و نظام تعلیم و تربیت باید با حساسیت جامعه روبه‌رو شود، چراکه آینده هر جامعه‌ای در مدرسه و در فرآیند تربیت نسل آینده ساخته می‌شود.

سرهنگ رئیسی سومین محور را الگوهای جامعه برشمرد و تصریح کرد: اگر می‌خواهید تمدنی را از بین ببرید، الگوهای آن جامعه را هدف قرار دهید؛ علما، دانشمندان و شخصیت‌های اثرگذار را از جایگاه واقعی خود پایین بیاورید و در مقابل، افراد کم‌مایه را به عنوان الگو به جامعه معرفی کنید.

وی با اشاره به نقش علما و روحانیت در تقویت معنویت جامعه اسلامی گفت: محور معنویت در جامعه، روحانیت و عالمان دینی هستند و باید جایگاه علم، دانش، معنویت و شخصیت‌های فرهیخته در جامعه حفظ و تقویت شود.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان در ادامه خطاب به دانش‌آموزان حاضر در دوره توانمندسازی «یاوران ولایت» گفت: شما آینده‌سازان این کشور هستید و باید برای خدمت به جامعه اسلامی، افق و چشم‌انداز مشخصی برای آینده خود داشته باشید و در همه عرصه‌ها با جدیت تلاش کنید.

وی سازماندهی، کار تیمی و همدلی را از الزامات موفقیت نسل جوان دانست و خاطرنشان کرد: با سازماندهی مناسب و کار تیمی می‌توان بسیاری از مشکلات را پشت سر گذاشت. باید به یکدیگر کمک کنید و دوستی، محبت و مهربانی را در روابط خود فراموش نکنید.

سرهنگ رئیسی با تأکید بر ضرورت احترام به همه افراد افزود: هیچ‌کس را کوچک نشماریم و برای همراه کردن دیگران تلاش کنیم. هنر واقعی، همراه کردن مخالف است. شما دانش‌آموزان باید این مهارت را بیاموزید و در مسیر فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی خود به جای طرد دیگران، برای گفت‌وگو، همدلی و ایجاد همراهی تلاش کنید.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این دوره با بهره‌گیری از آموزش‌ها و تجربیات ارائه‌شده، در آینده بتوانند در عرصه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و علمی کشور نقش‌آفرینی کرده و زمینه‌ساز پیشرفت و تعالی جامعه اسلامی باشند.

گفتنی است، دوره توانمندسازی «یاوران ولایت» پیشگامان و فرماندهان بسیج دانش‌آموزی استان چهارمحال و بختیاری با هدف ارتقای توانمندی‌های تشکیلاتی، آموزش کنشگری فعال و خلاق و آشنایی دانش‌آموزان با الزامات میدان‌داری در شرایط کنونی، در اردوگاه فرهنگی تربیتی شهید چمران شهرستان سامان در حال برگزاری است.

روحانیت و عالمان دینی محور معنویت در جامعه هستند

 این دوره با حضور سرهنگ پاسدار اکبر رئیسی معاون هماهنگ‌کننده سپاه حضرت قمربنی‌هاشم(ع)، دکتر بهمن خدادادی مدیرکل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری آغاز و طی چهار روز به‌صورت شبانه‌روزی در کارگاه‌های آموزشی، سناریوهای عملی و برنامه‌های مهارتی و رزمایشی ادامه خواهد داشت.

سرهنگ پاسدار کرم نظری، مسئول بسیج دانش‌آموزی استان نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۲۷۵۰ شهید والامقام چهارمحال و بختیاری، با اشاره به فرآیند شناسایی و انتخاب پیشگامان اظهار داشت: «فرآیند شناسایی پیشگامان و دانش‌آموزان مستعد، از حدود سه ماه گذشته و در قالب مصاحبه و ارزیابی‌های مختلف برنامه‌ریزی و اجرا شده است تا دانش‌آموزان منتخب در این دوره، ضمن بهره‌مندی از آموزش‌های تخصصی، برای ایفای نقش مؤثرتر در عرصه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی توانمند شوند.»

ارسال نظرات
captcha