۱۵ آبان ۱۳۸۸ - ۲۱:۵۰
کد خبر: ۶۷۴۳۷
امام جمعه شیراز ؛

تذکر لسانی را جدی بگیریم ارتکاب گناه در جامعه کاهش می‏یابد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شیراز گفت: اگر جامعه ما تذکر لسانی را جدی گرفته بود و یا جدی می‏گرفت گناهکار در جامعه آرامش نداشت و این خود زمینه ساز کاهش ارتکاب جرم در جامعه است.
آيت‌الله اسدالله ايماني،امام جمعه شيراز

به گزارش سرویس پیشخوان خبرگزاری رسا، آیت‌الله اسدالله ایمانی،امام جمعه شیراز، در همایش ستاد مردمی پیشگیری و حفاظت اجتماعی دادگستری کل استان فارس با بیان این مطلب افزود: متاسفانه به دلیل ملاحظات نا صحیح تذکر لسانی در جامعه ما کنار گذاشته شده در صورتی که اگر فضای تذکر لسانی در جامعه ایجاد می‏شد ما شاهد امنیت بدون هزینه برای مردم و یک ناامنی برای بزهکاران بودیم.

وی با اشاره به ریشه تاریخی پی‏ریزی نادیده گرفتن تذکر لسانی، تصریح کرد: حذف تذکر لسانی که در جامعه امروز خود شاهد آن هستیم ناشی از تفکر جمع حق و باطل است که گناه را توجیه و همه را اهل بهشت دانسته و قدرت برخورد با بزهکاران را می‏گیرد.

ایمانی ادامه داد: برای ایجاد و ترویج این تفکر سرمایه‏گذاری زیادی شده است و ما برای حذف و تغییر این تفکر باید با خیزش و سرمایه گذاری بلند مدت برخورد کنیم تا بتوانیم با این تفکر غلط برخورد کرده و بر آن غالب شویم.

وی قوه قضائیه را پیشانی حکومت اسلامی دانست و اظهار کرد: هر جا که هنجار شکنی صورت بگیرد این قوه حضور یافته و با ناهنجاری های برخورد می‏کند و در کنار برخورد پیشگیری و حفاظت اجتماعی نیز جز وظایف این قوه در نظر گرفته شده است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس اضافه کرد: امر به معروف و نهی از منکر روح مجموعه حفاظت و پیشگیری است و اگر این ستاد در قوه قضائیه تشکیل نشده بود به نظر می‏رسید قوه ناقص باشد.

وی ادامه داد: اگر پیشگیری نباشد قاضی نمی‏تواند مسائل درونی جامعه را ساماندهی کند و این پیشگیری به عنوان سلامت جامعه و مکمل کار قوه قضائیه به حساب می‏آید.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله ایمانی افزود: زیر ساخت های اسلام به گونه ای است که جامعه از مصونیت برخوردار بوده و اسلام برای حکومت تعیین تکلیف کرده تا برای جامعه فضای حفاظتی ایجاد کند و در اسلام جامعه‏ای زنده است که در آن حفاظت وجود دارد. /د103

ارسال نظرات