۲۰ آبان ۱۳۸۸ - ۰۹:۱۷
کد خبر: ۶۷۸۰۵

نگرش متحجرانه به پژوهش های حوزوی قابل قبول نیست

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهشی حوزه علمیه صادقیه تبریز گفت: نگرش متحجرانه و سنتی به پژوهش های حوزوی قابل قبول نیست.
مطالعه و تحقيق طلاب حوزه علميه خواهران

شاه محمدی، معاون پژوهشی حوزه علمیه صادقیه تبریز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز اظهار داشت: امر پژوهش و تحقیق یکی از مهم ترین عوامل رشد و توسعه علمی و فقهی حوزه های علمیه است.

وی تصریح کرد: ترویج فرهنگ پژوهش در مدارس علوم اسلامی را می توان عمل به منویات رهبری در قالب جنبش نرم افزاری دانست.

شاه محمدی با تاکید بر توجه طلاب علوم دینی به مسائل پژوهشی فقه ادامه داد: سیستم آموزشی پژوهش محور در حوزه های علمیه موجب پویایی علمی این مراکز خواهد بود.

معاون پژوهشی حوزه علمیه صادقیه تبریز در ادامه بر کاربردی بودن پژوهش های طلاب تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه فقه شیعه به روز بوده و با بر اساس مقتضیات زمان نظرات بسیار متعالی دارد، بایستی پژوهش های فقهی طلاب نیز مطابق با شرایط روز جامعه باشد.

شاه محمدی با بیان اینکه طلاب بایستی نگاهی نو و مبتکرانه به پژوهش های دینی داشته باشند، گفت: نگرش متحجرانه و سنتی به پژوهش های حوزوی قابل قبول نیست.

وی تصریح کرد: امروز پژوهش در مبانی فقهی و آموزه های ارزشمند دین مبین اسلام، اصلی غیر قابل انکار برای حوزه های علمیه سراسر کشور است./ت302
ارسال نظرات