قهرمان ایثار
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا،رشادت و ایثار نوجوان ۱۵ سالهی ایذهای "علی لندی" که با بذل جان به مقام والای انسانی و شرافت جان بخشید بار دیگر مردانگی و مروت را در دل این سرزمین زنده کرد. او بهترین مدال انسانیت را همچون جوان سیزدهسالهٔ امام حسن (ع) از مولایش امام حسین (ع) گرفت. سلحشوری و فداکاری و ازخودگذشتگی این نوجوان، ثمرهای جز اثبات عقیده و ترویج فرهنگ شهادت نداشت.
همانطور که خداوند در قرآن میفرماید:
«اِنَّ اللّهَ اشتَری مِنَ المُؤمِنینَ اَنفُسَهُم واَمولَهُم بِاَنَّ لَهُمُ الجَنَّةَ...» (سوره توبه، آیهٔ ۱۱۱)
در این آیه خداوند از وجود تجارتی همیشگی بین خود و مؤمنان پرده برمیدارد، که در آن مؤمنان، جان و مال خویش را بهطور کامل در اختیار او قرار داده، در برابر، بهشت برین را نصیب خویش میسازند.
مطابق این آیه ایثارگران کسانی هستند که از جان و مال خود میگذرند، خواست و رضای الهی را به خواست شخصی خود ترجیح میدهند و برای رضای خدا بدون هیچ ترسی خودشان را به میدان خطر میاندازند و اینگونه وارد یک معاملهٔ پرسود باخدا میشوند.
نشست در دل آتش، که قهرمان باشد
میان وسعتی از شعله، جانفشان باشد
ایثاردر تاریخ اسلام، سابقهٔ درخشان و گاهی منحصربهفرد دارد. از ایثارگریهای پیامبر عظیمالشأن اسلام (ص) و یاران باوفایش گرفته تا ایثارگریهای حضرت سیدالشهدا (ع) و حضرت عباس (ع) در نهضت عاشورا، تا ایثارگریهای ملت قهرمان ایران در دفاع مقدس و ایثارگری علی لندیها در زمان ما.
از نمونههای دیگر ایثار که خداوند در آیهٔ 95 سورهٔ نساء به آن اشاره میکند، ایثارگری مجاهدان است همانجا که خداوند میفرماید: «...وَالْمُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ ۚ فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِینَ...»
ای پیامبر مجاهدین کسانی هستند که از پای ننشینند و با تلاش و حرکت درراه خدا با مال و جان خویش ایثار کنند و به بالاترین درجه از فضل الهی برسند.
در عصری که دشمنان اسلام و انقلاب با هزینههای گزاف درصدد الگوسازی منحرف برای نسل جواناناند، علی لندیها میتوانند مصداق همین آیهٔ قرآن باشند. آری شکوفههای نسل جدید انقلاب، دلاورانه و پروانهوار در امتداد حرکت حسین فهمیدهها و بهنام محمدیها، دل به آتش میزنند و با پرپر شدن خود جانی دوباره به کالبد انسانیت میبخشند و خط بطلانی بر قهرمانان خیالی غرب میکشند.
ایثاریکی از فضائل اخلاقی است که فرد ایثارگر، با ایثار خود شرایط احراز چنین فضیلتی را نصیب خویش میسازد. ایثار و گذشت راهی است که چه زن و چه مرد، میتوانند با طی آن، به کرامت نفسانی برسند. انسانهای ایثارگر، نهتنها جان و مال، بلکه آبروی خویش را درراه پاسداری و صیانت از عقیده گرو میگذارند.
فرقی نمیکند که اهل کجا باشی و یا در چه زمانی زندگی کنی مهم این است که بهخوبی بفهمی چگونه تفکر کنی و از عقل که بهترین حجت است و خداوند در اختیارت گذاشته، استفاده کنی تا زندگی و مرگت مایهٔ افتخار برای خالق و رهبرت باشد، همانطوری که داستان ایثارگری این قهرمان ملی، همچون مدافعان حرم بهگونهای در صفحات تاریخ انقلاب ثبت شد که چراغ راه و الهامبخش نسلهای آینده فرزندان ایران اسلامی خواهد بود. همان درسهایی که از شهدای کربلا و جانفشانی ۸ سال دفاع مقدس جوانان این کشور در جبههها گرفتیم. امروز همان درس ایثار را میتوانیم از علی لندیها بگیریم. کسانی که آسایش و آرامش و حیات خودشان را برای امنیت کشور و امت اسلامی تقدیم میکنند.
مهری یزدانپناه
امثال علی لندیها روح انسانیت را در کالبد خفتهی جوانان ما میدمد
امید است که اینگونه از خودگذشتگیها درس و الگویی باشد برای نسل امروز ما
از اینکه به این موضوع پرداخته شد تا یاد و نام علی در کوچه پس کوچه های روزمرگی از یاد نرود. سپاس از خبر گزاری و نویسنده یادداشت. فوق
مؤید باشید
موفق باشید.
و همچنین تشکر از نویسندهی گرانقدر بابت نوشتهی خوبشون خصوصا این جملهی طلایی: علی لندیها با پرپر شدن خود جانی دوباره به کالبد انسانیت میبخشند و خط بطلانی بر قهرمانان خیالی غرب میکشند.
فقط ای کاش به ایثار جانِ مدافعان مظلوم سلامت نیز اشاره کرده بودند.
قلمشان پرتوان
سپاس از شما نویسندهی گرامی که احساس مسئولیت کردهاید
قلمتان سبز و با طراوت باقی بماند.