۱۰ آذر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۶
کد خبر: ۶۹۵۲۳
فردا؛

یادواره 115 شهید روحانی گیلان در تالش برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ فرماندار شهرستان تالش، از برگزاری یادواره شهدای شورای این استان فردا در این شهرستان خبرداد.
شهداي روحاني

خلیل بهروزی‌فر، فرماندار تالش، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت، گفت: یادواره 115 شهید روحانی گیلان و نیز بزرگداشت میرزا کوچک خان جنگلی، یازدهم آذر ماه در این شهرستان برگزار می شود.
 
وی اشاعه فرهنگ شهید و شهادت، زنده نگه داشتن نام و یاد شهدای روحانی و آشنایی نسل جوان با قشر روحانیت از اهداف برگزاری این یادواره دانست.
 
فرماندار تالش به نقش برجسته روحانیت در نهضت های اسلامی اشاره کرد و افزود: تجلیل از نقش روحانیت در اسلام و آشنایی نسل جوان با رسالت خطیر روحانیت در آگاه سازی قشر جوان را از جمله مهم‌ترین اهدافی دانست كه در این یادواره دنبال می‌شود.

بهروزی فر ادامه داد: تبیین نقش ولایت فقیه در سیر تفكر مبارزاتی در جامعه، بررسی نقش روحانیت در خنثی‌سازی فتنه‌های دشمن، تبیین نقش روحانیت در جبهه‌های مردمی و دفاع از ارزش‌ها از دیگر اهداف یادواره است.
 
وی با بیان این که این یادواره بزرگ با حضور جامعه روحانیت اهل سنت و شیعه، طلاب و دانشجویان برگزار خواهد شد، تصریح کرد: حوزه‌های علمیه همواره در تاریخ كشورمان به عنوان متولی اصلی هدایت دینی در جامعه محسوب‌ می‌شوند.

فرماندار تالش با بیان این که این مراسم با شکوه هر ساله با حضور علما و روحانیان و نیز اقشار مختلف مردم در یازدهم آذر ماه برگزار می شود، افزود: یازدهم آذر ما به سالروز شهادت میرزا کوچک خان جنگلی است که مراسم بزرگداشت این بزرگ مرد هر ساله به همراه یادواره شهدای روحانی گیلان برگزار می شود./پ202
ارسال نظرات