۲۲ آذر ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۷
کد خبر: ۷۰۵۴۱

مهلت نام‌نویسی در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌ تمدید شد

خبرگزاری رسا ـ مهلت نام‌‌نویسی دوره کارشناسی حضوری و غیر حضوری در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تمدید شد.
موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، مهلت نام نویسی برای شرکت در آزمون ورودی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برای سال تحصیلی 89 ـ 90، مقطع کارشناسی‌ تا دوازدهم دی‌ ‌تمدید شد.

‌این آزمون ویژه برادران و خواهران طلبه برای دوره‌های حضوری و نیمه حضوری برگزار خواهد شد.‌

اعتقاد و التزام عملی به نظام جمهوری اسلامی و ولایت‌فقیه، عدم اشتهار به اعمال خلاف شئون طلبگی، اتمام سطح یک حوزه، موفقیت در آزمون کتبی و شفاهی و مصاحبه از شرایط پذیرش در این موسسه است.

پذیرفته‌شدگان پس از کسب امتیاز لازم در آزمون ورودی می‌توانند در رشته معارف اسلامی با یکی از 12 گرایش علوم انسانی شامل؛ ادیان، اقتصاد، تاریخ جامعه‌شناسی، حقوق، روانشناسی، علوم تربیتی، علوم سیاسی، علوم قرآنی، فلسفه، کلام و مدیریت، تحصیل کنند و خواهران تنها می‌توانند در دوره نیمه‌حضوری شرکت کنند.

بر اساس این گزارش‌ فرم ‌نام‌نویسی پایگاه اینترنتی www.qabas.net قرار دارد همچنین علاقه‌مندان تا دوازدهم دی ‌فرصت دارند مدارک خود را به مدیریت پذیرش موسسه واقع در قم، بلوار جمهوری اسلامی، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) ارسال کنند.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن‌های 2113618 و 2936017با پیش شماره0251 مدیریت پذیرش موسسه تماس بگیرند. /پ202
ارسال نظرات