۰۹ دی ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۵
کد خبر: ۷۱۸۰۳
امام جمعه قم:

مردم باید به نظارت کنندگان ذبح شرعی اعتماد کنند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه قم در گردهمایی آموزشی نظارت شرعی بر ذبح و صید گفت: بر هر مسلمان لازم است خوراک خود را از بازار مسلمانان تهیه و به آن نیز اعتماد کند.
حجت الاسلام والمسلمين محمد سعيدي امام جمعه شهر قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی، امام جمعه قم در گردهمایی آموزشی نظارت شرعی بر ذبح و صید که صبح امروز در تالار معصومیه استانداری قم برگزار شد، با بیان این‌که شهر مقدس قم، حوزه علم و فقاهت است، برگزاری این کارگاه آموزشی را در جوار کریمه اهل بیت(ع) و در ایام عزاداری سالار شهیدان مناسب ارزیابی کرد.

وی افزود: خطاب خداوند در قرآن به پیامبران در مورد تناول غذای پاکیزه و انجام عمل صالح نشان دهنده رابطه بین خوراک و عمل صالح است.

امام جمعه قم با بیان این‌که تأثیر نوع تغذیه در روحیات و شکل گیری کلیات انسان است، خاطرنشان کرد: رفتار انسان ها با خورد و خوراک ارتباط دارد و این سبب شده که اسلام اهمیت ویژه ای نسبت به این مسأله قائل شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی یکی از شرایط استجابت دعا را خوراک پاکیزه عنوان کرد و با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) گفت: برای اغلب مردم میسر نیست که به طور مستقیم برای تهیه خوراک صالح و پاکیزه اقدام کنند، لذا اسلام مسؤولیت مهمی را بر دوش برخی از افراد گذاشته است.

وی اضافه کرد: اسلام این امر را به بازار مسلمانان و ید مسلمان واگذار کرده و تأکید کرده که بر هر مسلمان لازم است خوراک خود را از بازار مسلمانان تهیه کرده و به آن نیز اعتماد کند.

امام جمعه قم تصریح کرد: اسلام می فرماید بر نظارت کنندگان ذبح شرعی نیز اعتماد کنید و همین‌که بازار مسلمان است و خداوند مقامی را برای نظارت تعیین کرده، مردم مکلف به استفاده و حجت بر آنان تمام است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی خطاب به حضار با بیان این‌که آیا تاکنون توانسته اید به حسن اعتماد اسلام و مسلمانان پاسخ مثبت دهید؟ ابراز داشت: بدانید که غذای پاک تأثیر عمیقی در استجابت دعای مردم دارد.

وی تأکید کرد: بر مسؤولان امر بر اساس وظیفه شرعی لازم است که غذای پاک در اختیار مردم قرار دهند./920/پ202/ع
ارسال نظرات