۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۵
کد خبر: ۷۲۰۹۸۱

افزایش یک ساعته خاموشی سیستم‌های گرمایشی در ایتالیا

افزایش یک ساعته خاموشی سیستم‌های گرمایشی در ایتالیا
با تشدید بحران انرژی، دولت ایتالیا تمهیدات جدیدی را برای صرفه جویی بیشتر از جمله افزایش یک ساعته خاموشی سیستم‌های گرمایشی تعیین کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از  شنبه ایرنا از خبرگزاری رسمی ایتالیا (آنسا)، در پی بحران انرژی در اروپا دولت ایتالیا به منظور تامین انرژی کافی در طول زمستان در حکمی، محدودیت‌های جدیدی برای سقف مقدار گاز مصرفی ایتالیایی‌ها در زمستان سال جاری در نظر گرفت.

براساس این حکم، به جز در مراکز خدماتی مانند بیمارستان‌ها، خانه‌های سالمندان و برخی صنایع، محدودیت‌های گرمایشی اعمال خواهد شد.

بی‌بی‌سی انلگیسی در گزارشی از وضعیت بحرانی انرژی در اروپا با اشاره به تمهیدات جدید ایتالیایی‌ها نوشت: در بحبوحه بحران انرژی در اروپا، ایتالیا نیز پس از سایر کشورهای این قاره اقدامات کنترلی را به منظوری جلوگیری از کمبود گاز در زمستان تعیین می‌کند.

بنابراین گزارش، با حکم جدید دولت ایتالیا، ساختمان‌ها ۱۵ روز بیشتر سیستم‌های گرمایش مرکزی را خاموش نگه می‌دارند. همچنین از مردم ایتالیا خواسته می‌شود که دمای خانه‌هایشان را تا یک درجه سانتی‌گراد کاهش داده و سیستم‌گرمایشی را یک ساعت بیشتر در روز خاموش نگه دارند.

این گزارش می‌افزاید: ایتالیا پیشتر نیز به طور معمول در ماه‌های گرم سال و با صلاحدید مقام‌های محلی تمهیداتی را برای صرفه جویی در مصرف انرژی در نظر می‌گرفت.

قوانین جدید می‌تواند برای سالمندانی که بیشتر وقتشان را در خانه سپری می‌کنند به مراتب دشوارتر باشد.

این اقدام دولت ایتالیا درحالی است که دولت‌ها در سراسر اروپا در تلاش برای کاهش تقاضا و ذخیره انرژی پیش از فرا رسیدن زمستان هستند.

بحران انرژی در اروپا؛ ایتالیایی‌ها سیستم گرمایشی را یک ساعت خاموش کنند

به گزارش یورونیوز، اتحادیه اروپا نیز با ادامه جنگ اوکراین و تحریم‌های روسیه، خود را برای کمبود انرژی در زمستان آماده می‌کند.

اقدامات فوق‌العاده در این زمینه در نظرگرفته  شده است. از جمله کاهش اختیاری ۱۰ درصد از مصرف برق به همراه کاهش اجباری ۵ درصدی در ساعات اوج مصرف. این اختیار به مصرف کنندگان داده شده است که روش کاهش مصرف انرژی و رسیدن به محدودهی تعیین شده را خودشان انتخاب کنند.

در این میان، دولت فرانسه روز پنج‌شنبه از یک بسته اقدام‌های کنترلی برای صرفه جویی مصرف انرژی رونمایی کرد که در آن دما و روشنایی در ادارات دولتی کاهش می‌یابد. وزیر انرژی فرانسه نیز از تصمیم برای محدودکردن آب گرم در ساختمان‌های دولتی این کشور و کاهش یک درجه‌ای دمای آب استخرها و مجموعه‌های ورزشی خبر داده بود.

در مصاحبه‌ای با شبکه آلمانی «ار.ان. دی/RND»،‌ «یانز لنارچیچ» کمیسر مدیریت بحران اتحادیه اروپا تاکید کرد که این اتحادیه خود را برای بدترین شرایط آماده می‌کند.

به گفته او، در حال حاضر اتحادیه اروپا دو سناریو را آماده‌سازی‌ها در نظر دارد. یکی از آن‌ها شامل قطعی‌های کوتاه مدت در تعداد کمی از کشورها می‌شود و در دیگری اکثر کشورها با کمبود انرژی مواجه می‌شوند.

بحران انرژی در اروپا؛ ایتالیایی‌ها سیستم گرمایشی را یک ساعت خاموش کنند

به گزارش رسانه انگلیسی بی‌بی‌سی، بسیاری از کشورهای اروپایی تا پیش از جنگ اوکراین به گاز روسیه وابسته بودند، گازی که پس از جنگ در اوکراین دسترسی به آن محدود شده است.

پیش از آغاز درگیری‌ها در اوکراین، ایتالیا دومین واردکننده بزرگ گاز روسیه در اتحادیه اروپا بود. به طوریکه واردات گاز از روسیه ۴۰ درصد کل عرضه آن را شامل می‌شد اما این مقدار در حال حاضر به ۱۰ درصد کاهش یافته است.

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) هم به تازگی نسبت به "خطرات بی‌سابقه" برای کمبود ذخایر انرژی هشدار داده و گفته است که سرمای طولانی مدت منابع انرژی را در معرض خطر قرار می‌دهد.

گزارش فصلی این سازمان نشان می‌دهد که کشورهای اتحادیه اروپا در صورت قطع کامل واردات انرژی از روسیه، باید استفاده از انرژی را در طول ماه‌های زمستان تا ۱۳ درصد کاهش دهند.

این گزارش ادامه می‌دهد: به گفته برخی‌ها این محدودیت‌ها به احتمال زیاد است لازم اما سخت است. اکنون که بحران زندگی شخصی افراد را مختل کرده است به نظر میرسید تعداد بیشتری در مورد ادامه حمایت از اوکراین و اعمال تحریم‌ها علیه نفت و گاز تغییر موضع دهند.

این درحالی است که اتحادیه اروپا در روزهای گذشته جدیدترین و هشتمین دور تحریم‌ها علیه روسیه را در واکنش به الحاق چهار استان اشغالی اوکراین توسط مسکو به خاک روسیه، تصویب کرد.در این بسته که با هدف افزایش فشار بر اقتصاد و تضعیف توانایی نظامی این کشور تنظیم شده است، در کنار اقدام‌های اقتصادی، محدودیت‌هایی علیه افراد و همچنین ایجاد مبنائی برای اعمال سقف قیمتی بر صادرات نفت روسیه وجود دارد.

در چارچوب هشتمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا ، از دسامبر ۲۰۲۲ انتقال نفت خام روسیه به کشورهای ثالث از طریق دریا، ارائه خدمات فنی و تأمین مالی این کار ممنوع خواهد بود. همچنین از فوریه ۲۰۲۳ انتقال تمام فرآورده‌های نفتی روسیه به کشورهای ثالث و ارائه خدمات فوق ممنوع خواهد بود.

ارسال نظرات