۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۰
کد خبر: ۷۳۰۲۰۷
پ
مدیر مرکز تخصصی صحیفه سجادیه از برگزاری دوازدهمین کنگره بین‌المللی امام سجاد (ع) با عنوان «صحیفه سجادیه، سلاح جهاد تبیین» خبر داد.
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمدصادق کفیل، مدیر مرکز تخصصی صحیفه سجادیه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به ضرورت آشنایی جامعه با مفاهیم بلند صحبفه سجادیه گفت: متن دعایی صحیفه سجادیه کتاب زندگی است و انسان برای زندگی نیازمند به معارف صحیفه سجادیه است.

وی ادامه داد: درهمه ارتباطات فردی و جمعی چه در ارتباط با همسایه، دوست، پدر و مادرو فرزند و هر موضوعی که وارد بشویم در صحیفه سجادیه مطلبی آمده  است. همچنین در پیوند با حضرت حق، حمد خداوند متعال، استغفار و طلب بخشش، و به تعبیر رهبر معظم انقلاب صحیفه سجادیه جامع سخنان اهل بیت(ع) و کتاب زندگی است.

دوازدهمین کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) در قم برگزار می‌شود

کفیل تصریح کرد: با توجه به جهاد تبیین و اینکه امام سجاد (ع) الگوی جهاد تبیین بودند و در آن وضعیت، با همه معضلات و مشکلات، جامعه را تغییر دادند کنگره دوازدهم با عنوان صحیفه سجادیه سلاح جهاد تبیین برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در این کنگره قرار است وضعیت سحیفه سجادیه در خارج از کشور را رصد و بررسی کنیم و با توجه به وضع موجود، راهکارهای توسعه معارف صحیفه در خارج از کشور ارائه شود.

کفبل با اشاره به سخنرانان این کنگره گفت: در این کنگره از حضور برخی ازبزرگان حوزه علمیه قم از جمله آیت‌الله حسینی بوشهری، آیت الله محسن اراکی  و آیت الله نعیم آبادی بهره مند خواهیم شد.

وی یادآور شد: این کنگره به همت مرکز تخصصی صحیفه سجادیه و با همکاری موسسه اندیشه های اسلامی سجادیه و با مشارکت شهرداری قم، صدا و سیما و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار خواهد شد.

دوازدهمین کنگره بین المللی امام سجاد(ع) با عنوان صحیفه سجادیه، سلاح جهاد تبیین  یکشنبه ۷ اسفند ماه مصادف با پنجم شعبان المعظم مصادف با سالروز ولادت با سعادت حضرت سیدالساجدین امام زین العابدین(ع) از ساعت ۸ تا ۱۲ در سالن همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص،قومیت‌ها باشد و یا با قوانین کشور و آموزه های دینی مغایرت داشته باشدمنتشر نخواهد شد.
پرطرفدارترین