اهمیت تبیین الگوی زیست مؤمنانه زن مسلمان و برخورد با هنجارشکنیهای ساختاریافته
آیت الله عباس کعبی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا با بیان اینکه حجاب حکم الهی است، گفت: التزام به حجاب، التزام به احکام شرع مقدس اسلام است، احکام شرعی از جمله حجاب مصلحت و منافع بسیار زیادی برای جامعه اسلامی دارد که باعث جلوگیری از خسارتها و زیانهای بزرگی برای جامعه میشود.
وی ادامه داد: ممکن است برخی از جزئیات این مصالح و منافع برای جامعه و جلوگیری از خسارتها معلوم باشد و بتوانیم آنها را تشخیص بدهیم و بسیاری از این مصالح و فواید معلوم نباشند؛ اما آن چیزی که معلوم است، این است که حجاب موجب صیانت، امنیت، سلامت، تعظیم و تکریم شخصیت زن مسلمان میشود.
آیت الله کعبی با تأکید بر فواید حجاب برای جامعه عنوان کرد: حفظ بنیاد خانواده، سلامت روحی و روانی جامعه، عزت و کرامت بانوان، جلوگیری از فرهنگ برهنگی، اعطای آراستگی ظاهر و حفظ جمال و کمال زن نیز با حجاب بهتر حفظ میگردد.
وی افزود: دشمنان اسلام و ایران با ترویج فرهنگ برهنگی طرح شوم تباهی، تاریکی و اسارت زن مسلمان را طراحی میکنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به طراحی سرویسهای جاسوسی دشمن خاطرنشان کرد: سرویسهای جاسوسی دشمن از عزت و عظمت زن ایرانی که با عفت و حجاب همواره در میدان علم، اقتصاد، مدیریت، پیشرفت، رشد و تعالی حماسه سازی میکنند به وحشت افتادهاند؛ از این رو آنها با ترویج سبک زندگی غربی به دنبال مسخ هویت انسانی زن مسلمان هستند.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب به صراحت فرمودند که کشف حجاب و برهنگی حرام شرعی و حرام سیاسی است، دشمن برای این مسأله برنامه دارد و ما نیز بایستی در مقابل برنامه دشمن با انسجام، هم افزایی و طراحی هوشمندانه برنامه داشته باشیم.
آیت الله کعبی طرح بحث اقتصاد و معیشت در کنار رسیدگی به وضعیت فرهنگی و اجتماعی جامعه را پراهمیت دانست و ابراز کرد: اولویت بحث اقتصاد به معنای بی برنامگی در مقابله با طراحی دشمنان جهت ترویج فرهنگ غربی و مسخ هویت زن مسلمان ایرانی نیست؛ بلکه از منظر رهبر معظم انقلاب در این مسأله از زنان تراز انقلاب اسلامی بایستی در مقابل فرهنگ منحط غربی محافظت کرد.
وی ادامه داد: دستگاههای اجرایی کشور با تکریم شخصیت زن مسلمان و تبیین زن تراز انقلاب اسلامی و توجه به شخصیت زن مسلمان و تبیین الگوی زیست مؤمنانه زن مسلمان از یک طرف و از طرف دیگر مقابله با جرائم و هنجارشکنیهای سازمان یافتهای که به دنبال مسخ هویت انسانی زن ایرانی و تراز انقلاب اسلامی هستند، باید با در نظر گرفتن جنبه صیانتی با انسجام و هماهنگی برخوردهای لازم را داشته باشند؛ یعنی بایستی در کنار کار فرهنگی برخورد با جرایم سازمان یافته را در دستور کار خودشان قرار بدهند.