مسئول حزب الله در جنوب لبنان:
با نزدیکی سالگرد شهادت مغنیه وحشت صهیونیست ها از مقاومت زیاد شده است
خبرگزاری رسا ـ شیخ نبیل قاووق تهدیدهای فزاینده صهیونیست ها علیه لبنان را خطری علیه منطقه و نشانگر افزایش ترس و وحشت آنها با نزدیکی سالگرد شهادت عماد مغنیه دانست و با اشاره به ناکام ماندن دشمن در ایجاد رعب و وحشت در مقاومت، تنها حاصل تلاش آنان را ایجاد موجی از رعب و وحشت در میان خود اسراییلی ها دانست.

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ نبیل قاووق، مسئول حزب الله در جنوب لبنان، روز گذشته در مراسمی در شهرک دیر قانون النهر در جنوب لبنان، افزایش تهدیدهای اسراییلی علیه لبنان را نشانگر افزایش میزان ترس و وحشت صهیونیست ها با نزدیک شدن سالگرد شهادت عماد مغنیه، مسؤول ارشد نظامی حزب الله دانست و گفت: این تهدیدها کل منطقه را با خطر و تجاوزگری روبرو کرده است.
شیخ نبیل قاووق با اشاره به اینکه دشمن در صدد ایجاد رعب و وحشت در لبنان برای جبران شکست تلخ خود در سال 2006 است، تاکید کرد: این تهدیدها نه تنها موجب ترس و وحشت مقاومت وعقب نشینی اهل مقاومت از برنامه جهادی خود نشد، بلکه بر عکس موج ترس و وحشت را در دل اسراییلی ها به راه انداخت.
وی با اشاره به تلاش دشمن از راه رزمایش ها و اعزام نیرو به مناطق مرزی با لبنان برای تغییر معادله، هرگونه نبرد آتی را زمینه ساز پیروزی نهایی مقاومت دانست و گفت: کوتاه ترین و مطمئن ترین راه برای دور کردن حمله اسراییل به لبنان، تقویت مقاومت است؛ نه تکدی کردن امنیت از دولت های بیگانه و یا شرکای اسراییل./981/الف
ارسال نظرات