۱۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۳
کد خبر: ۷۴۰۸۹
از سوی استاندار قم:

دستاوردهای دولت نهم در استان قم تشریح شد

خبرگزاری رسا ـ استاندار قم با بیان این‌که بودجه و اعتبارات عمرانی قم در دولت نهم افزایش چشمگیری پیدا کرده است، اظهار داشت: اعتبارات عمرانی استان قم از 19 میلیارد تومان در سال 83 به رقمی بیش از 200 میلیارد تومان در سال 89 خواهد رسید.
حجت االاسلام موسي پور استاندار قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمد حسین موسی پور، استاندار قم، ظهر امروز، دهم بهمن ماه در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن گرامی داشت سی و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به دستاوردهای عمرانی، توسعه و رشد استان با نگاهی به عملکرد دولت نهم گفت: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تعداد کل مدارس قم 158 مدرسه بود که اکنون به 1610 مدرسه رسیده است و منحنی رشد ساخت مدارس در دولت نهم به مراتب بیش از دولت های گذشته است.

وی افزود: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تنها پنج مؤسسه و دانشگاه در قم وجود داشت که کمتر از هفتصد و هشتاد نفر دانشجو در این مراکز مشغول تحصیل بودند، اما این رقم در سال 88 به بیست و شش دانشگاه و مرکز آموزش عالی رسیده و تعداد دانشجویان نیز به پنجاه هزار نفر افزایش یافته است.

استاندار قم سپس با بیان این‌که در بخش بهداشت و درمان در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی هفت مرکز درمانی در قم وجود داشت و عمدتاً توسط خیرین و یا آیات اعظام ساخته شده بود، اظهار داشت: در حال حاضر به برکت نظام جمهوری اسلامی یکصد و شصت و نه مرکز درمانی فعال در قم ایجاد شده که تنها هفتاد مرکز در دولت نهم مشغول فعالیت شده اند.

حجت‌الاسلام موسی پور همچنین با اشاره به وضعیت تأسف بار تربیت بدنی قم قبل و ابتدای انقلاب از ساخت سی و دو پروژه ورزشی در دولت نهم خبر داد و گفت: اکنون هشتاد و پنج فضای ورزشی در استان قم ایجاد شده است، یعنی سرانه ورزشی قم از یازده درصد به شصت و یک درصد در دولت نهم رسیده است که نشان از توجه ویژه دولت نهم به ورزش دارد.

وی ادامه داد: فضاهای اقامتی و زیارتی نیز پس از پیروزی انقلاب اسلامی رشد چشمگیری داشته است که در حال حاضر دویست و نود چهار مرکز اقامتی و هتل در قم مشغول خدمات رسانی هستند که یکصد و هفتاد و شش مورد آن در دولت نهم ایجاد شده است.

استاندار قم با بیان این‌که توسعه کتابخانه ها در طول سی سال پس از پیروزی انقلاب بسیار چشمگیر بوده است، اظهار داشت: در حال حاضر بیست و پنج کتابخانه عمومی در سطح استان فعالند و تعداد کتاب های کتابخانه های استان در دولت نهم سه برابر شده است.

حجت‌الاسلام موسی پور به تعداد محدود نشریات اوایل انقلاب در استان قم اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 120 نشریه محلی و 80 نشریه پژوهشی و تحقیقاتی در استان قم با شمارگانی بیش از 83هزار منتشر می شود که 30 هزار آن در دولت نهم افزایش پیدا کرده است و این نشان از توجه دولت به رشد رسانه ها و افزایش نشریات است.

وی همچنین گفت: تشکل ها و خانه های فرهنگی در دولت نهم از رشد قابل توجهی برخوردار شده و در حال حاضر دو فرهنگسرا، هفتاد و هفت کانون تبلیغاتی و پنج خبرگزاری با فضایی بالغ بر یازده هزار و دویست متر مربع در قم وجود دارد که پنجاه درصد آن در دولت نهم ایجاد شده است.

استاندار قم با بیان این‌که بودجه و اعتبارات عمرانی قم در دولت نهم افزایش چشمگیری پیدا کرده است، اظهار داشت: اعتبارات عمرانی استان قم از 19 میلیارد تومان در سال 83 به رقمی بالغ بر دویست میلیارد تومان در سال 89 خواهد رسید.

حجت‌الاسلام موسی‌پور در بخش دیگری از سخنان خود از افتتاح ده‌ها پروژه عمرانی، خدماتی و رفاهی در استان قم در دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: در این ایام 303 پروژه در استان قم افتتاح می شود که برای بهره‌‌برداری از این پروژه‌ها یک هزار و هفتصد میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و ملی هزینه شده است.

وی احداث ساختمان اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، احداث سه سالن ورزشی، افتتاح پروژه تعریض و بهسازی جاده قدیم قم ـ تهران تا ابتدای شهرک شکوهیه، ساماندهی گلزارهای شهدای نویس، اجرای طرح‌های هادی روستایی، احداث چهل و نه واحد مسکونی در سلفچگان و کهک، احداث پانزده جایگاه سوخت‌رسانی، ساخت دو پایگاه امدادی جاده قم ـ تهران و سلفچگان و ساخت سه مجتمع بین‌راهی را از جمله طرح‌هایی عنوان کرد که در دهه مبارک فجر به بهره‌برداری خواهد رسید.

استاندار قم همچنین از احداث سه درمانگاه در شهرک‌های صنعتی قم، احداث فاز هفتم و هشتم شهرک صنعتی شکوهیه، گازرسانی به یازده جایگاه CNG در سطح استان، احداث پروژه هزار واحدی طلاب، توسعه ایستگاه‌های هواشناسی استان قم و بهره‌برداری از چهار کارخانه صنعتی در ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد. /920/پ202/ص
ارسال نظرات