عضو سفارت ایران در کشور چین:
طلاب در انجام پژوهشها به جریان شناسی فکری در دیگر کشورها نیز توجه کنند
خبرگزاری رسا ـ عضو سفارت ایران در چین در جمع بانوان طلبه غیرایرانی مشهد گفت: طلاب در انجام پژوهش ها علاوه بر نیازشناسی داخلی در کشور، به جریان شناسی فکری در دیگر کشورها نیز توجه کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، محمدرضا صالح، عضو سفارت ایران در کشور چین بازدهم بهمن در مدرسه علمیه نرجس (س) ضمن بازدید از بخش های مختلف این مدرسه در جمع طلاب غیرایرانی و، اساتید این مدرسه به فعالیت های صورت گرفته از سوی ایران در چین اشاره کرد و اظهار داشت: در این کشور ده هزار شیعه اثنی عشری و چهل هزار شیعه اسماعیلی وجود دارند و در تمامی مساجد کشور چین علاوه بر مسائل عبادی به بعد آموزش طلاب نیز پرداخته می شود که گاهی تعداد طلاب به 150 نفر می رسد و حتی مساجدی ویژه زنان نیز وجود دارد.
وی افزود: برخلاف گذشته که حاکمان چین ماهیت ضد دینی داشته و کمونیست بودند امروزه حاکمان چین، دین را خرافه ندانسته و آن را واقعیتی در جهان امروز می دانند از این رو ادیان را مورد مطالعه قرار داده و در صدد پیدا نمودن راه ارتباط با ادیان هستند به طوری که در دانشگاه پکن بخشی پژوهشی جهت شناخت ادیان اسلام، مسیحیت و ... تأسیس نموده و پیشنهاد تشکیل کرسی شیعه شناسی در دانشگاه را نیز داده اند.
محمدرضا صالح تصریح کرد: هم اکنون باتوجه به اهمیت پاسخگویی به سوالات کمونیست ها در خصوص شناخت شیعه؛ تربیت طلاب مستعد و آماده جهت پاسخگویی بسیار ضروری است که در این خصوص لازم است استعدادهای طلاب اعم از آموزشی، پژوهشی، تبلیغی و ... مورد ارزیابی قرار گرفته و در صدد تقویت آن ها برآییم. چنانکه امام حسین نیز در حادثه کربلا در صدد کشف استعدادها برآمده و شخصی چون حر را به نخستین شهید کربلا تبدیل کردند.
عضو سفارت ایران در کشور چین در ادامه به ارائه راهکار در خصوص هرچه بهتر شدن فعالیت های پژوهشی و آموزشی پرداخته و گفت: لازم است پژوهش در خلأ انجام نشده و موضوعات، کاربردی و راهبردی باشند، همچنین علاوه بر نیازشناسی داخلی در کشور، به جریان شناسی فکری در دیگر کشورها نیز توجه گردد تا با آموزش طلاب براساس نیازهای منطقه ای بتوان به نیاز جوامع پاسخ صحیح و کافی داد.
وی ادامه داد: افزون بر آن باید به آموزش فقه مقارن و تشکیل جلسات گفتمان آزاد مذهبی نیز پرداخته شود تا طلبه علاوه بر آموزش دروس تئوری، در زمینه های مختلف آموزشی جهت تدریس و تبلیغ توانمند شود.
صالح در پایان با بیان مشکلات متعدد خانواده ها در جهان اسلام ، برگزاری یک دوره آموزشی با محوریت سیره حضرت زهرا (س) جهت رفع این مشکلات را خواستار شد.
گفتنی است، در پایان این مراسم از اساتید و طلاب برتر غیرایرانی مدرسه علمیه نرجس(س) در دوازدهمین جشنواره پژوهشی بین المللی شیخ طوسی و پانزدهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث و مسابقه کتابخوانی انسان کامل با اهدای جوایزی تقدیر شد./930/پ202/ص
ارسال نظرات