تربیت حماسی مردم غزه بازخوانی شود
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، رحیم آبفروش در اختتامیه هجدهمین همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده کشور که در سالن همایشهای شهید آیت الله بهشتی مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار شد، اظهار کرد: ماجرای تربیت حماسی را باید در مقاومت امروز مردم غزه بازخوانی کرد.
وی با اشاره به اینکه باید کرسیها، جلسات و نشستهایی را در این زمینه برگزار کنیم، مطرح کرد: غزه نمونهای موفق از تربیت در میدان است که نمود آن تربیت در میدان هیأت است؛ افرادی مانند محسن حججی تربیت شده بستر هیأت هستند، شهدایی که در طول این سالها تقدیم اسلام شدهاند، حاصل تربیت هیأت هستند.
دبیر جامعه ایمانی مشعر با اشاره به اینکه از ابتدای حضور در هیأت مسئولیتپذیری و تقسیم کار شکل میگیرد، خاطرنشان کرد: افراد در سنین نوجوانی که مسئولیت میپذیرند، علم مدیریت را آموزش میبینند؛ هیأت یک ظرفیت عظیم درونی است، هیأت را به عنوان یک کهن الگوی فرهنگی میدانیم و باید با این دیدگاه به هیأت نگاه کرد.
وی با اشاره به اینکه اگر هیأتی با هدف قیام همراه باشد، این قیام در تمام اشکال هیأت بروز پیدا میکند، یادآور شد: هیأت تربیتی باید مرد میدان و امانتدار باشد؛ نخستین گام برای ورود به جریان تربیت، اخذ مبنا است، امروز شاهد جریانهای فکری متعدد با سلیقههای متفاوت هستیم که هرکدام مسیر متفاوتی را طی میکنند.
دبیر جامعه ایمانی مشعر با اشاره به اینکه در جریان تربیتی بار سنگینی روی دوش افراد میآید، بیان کرد: باید در مسائل تربیتی به افراد چارچوب و نظام دهیم؛ باید این مسائل تربیتی ضرب در جبهه شود، در حالت جبهه هیچ مجموعهای نمیتواند متناسب با سبک فردی هیأت خود پیش برود بلکه باید شاهد اتحاد رویه باشیم.
وی با اشاره به اینکه تربیت حماسی یک وصف کلی در تمام مسیرها است، مطرح کرد: اگر تربیتی غیرحماسی باشد از چارچوب اصلی تربیتی خارج شده است؛ مادر حماسهها، فاطمیه(س) است، گسترده کردن امر تربیت یک موضوع بسیار مهم است که باید به آن توجه شود.
وی با اشاره به اینکه هیأت توحیدیترین تشکیلات است، خاطرنشان کرد: در هیأت کوچک و بزرگ، عالم و بیسواد در کنار یکدگیر قرار میگیرند؛ هیأت این ظرفیت را دارد که قلوب و عقول مردم را درگیر کند، باید از این ظرفیت برای پیادهسازی فرصتهای تربیتی استفاده کرد.
دبیر جامعه ایمانی مشعر با اشاره به اینکه باید قاعده هیأت تربیت و نگاه به نوجوان شود، یادآور شد: اگر این قاعده شکل بگیرد باید ساحتهای مختلف هیأت ازجمله سخنران، مداح و... نیز تغییر پیدا کند؛ اساتید مکتب حماسی و فاطمی مادران شهدا هستند، حماسه امروز مردم غزه وامدار حماسه دیروز شهدا است.