۱۵ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۹
کد خبر: ۷۴۵۸۳
استاندار قم:

حوزه علمیه قم جایگاه اصلی رشد صنایع فرهنگی است

خبرگزاری رسا ـ استاندار قم با بیان این‌که حوزه علمیه قم جایگاه اصلی رشد صنایع فرهنگی است، اظهار داشت: منابع غنی حوزه های علمیه باید تکیه گاه وزارت ارشاد بوده و فرهنگ کتاب از سوی این حوزه ها تقویت شود.
حجت االاسلام موسي پور استاندار قم


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمد حسین موسی پور استاندار قم، صبح امروز در مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه بزرگ کتاب قم که در مجتمع امام خمینی‌(ره) برگزار شد با بیان این‌که انقلاب اسلامی ایران برگرفته از فرهنگ عاشورا و ریشه در قیام امام حسین(ع) دارد، ابراز داشت: امام خمینی‌(ره) فرهنگ عاشورا را در قرن بیستم اجرایی و شعارهای عاشورا را عملیاتی کرد.

وی تصریح کرد: ملت ایران زمانی عزیز می شود که بر اساس فرهنگ حسینی(ع) تن به ذلت نداده و در برابر زورگویان سر تعظیم فرود نیاورد.

استاندار قم ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر از افتتاح سیصد پروژه در شهر قم خبر داد اما افتتاح نمایشگاه کتاب را لذت بخش توصیف کرد و گفت: تمام پیشرفت های یک کشور مرهون کتاب، مطالعه و فرهنگ مطالعه است.

حجت‌الاسلام موسی پور ابراز داشت: اگر امروز کشورمان جزو کشورهای تولید کننده علم است و شیب تولید علم آن با هیچ کشوری قابل مقایسه نیست به خاطر آن است که برون مایه ها و ریشه های این حرکت عظیم از ترویج فرهنگ مطالعه، کتاب و کتاب خوانی نشأت می گیرد.

وی با بیان این‌که ایران امروز در همه زمینه ها در حال رشد و ترقی است، تصریح کرد: ترویج فرهنگ مطالعه، تحقیق و پژوهش در کشور سبب تقویت خودباوری و احساس هویت می شود.

استاندار قم اضافه کرد: هرچند امروز با قله علم و دانش فاصله داریم اما با تلاش فراوانی در این عرصه به نقطه مطلوب خواهیم رسید.

حجت‌الاسلام موسی پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حوزه فرهنگ با بیان این‌که در این حوزه کیفیت مهم تر از کمیت است، گفت: در حال حاضر نظارت جدی بر بازار کتاب صورت نمی گیرد که لازم است کیفی سازی حوزه نشر کتاب مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: هرچند افتتاح نمایشگاه کتاب و تولید آن بسیار مهم است است از مهم تر از آن تقویت فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی است که در این زمینه رسانه ها با برنامه ریزی صحیح و استفاده از تمام ابزارهای فرهنگی نقش موثری دارند.

استاندار قم همچنین با بیان این‌که قم جایگاه ویژه ای در تولید محصولات فرهنگی دارد و حوزه علمیه قم جایگاه اصلی رشد صنایع فرهنگی است، خواستار توجه ویژه به صنعت کتاب در قم شد و اظهار داشت: منابع غنی حوزه های علمیه باید تکیه گاه وزارت ارشاد باشد و فرهنگ کتاب از سوی این حوزه ها تقویت شود.

حجت‌الاسلام موسی در پایان توجه به صنایع فرهنگی را ضرورتی امکان ناپذیر توصیف کرد و گفت: امروز بهترین صادرات، صادرات فرهنگی است که علاوه بر بازدهی بالا، بازدارندگی فرهنگی مناسبی هم دارد. /920/پ202/ع

ارسال نظرات