صدر الحسینی در گفتوگو با رسا مطرح کرد؛
امتحان بزرگ سازمان ملل در مقابل گردنکشیهای رژیم صهیونیستی
تحلیلگر مسائل غرب آسیا با اشاره به گردنکشی رژیم صهیونیستی در مقابل قطعنامه آتش بس سازمان ملل گفت: آزمونی بزرگ برای اعضای این سازمان پیش آمده است و پیشنهاد میشود اعضای حقوق بشر و حقوق کودکان سازمان ملل در اعتراض به این بیاعتنایی رژیم صهیونیستی استعفا دهند.
رضا صدر الحسینی، تحلیلگر مسائل غرب آسیا در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا با اشاره به گذشت بیش از 24 ساعت از صدور قطعنامه آتش بس در غزه گفت: هنوز هیچ اتفاقی درباره آتش بس نیفتاده است؛ آمریکاییها اما و اگرهایی درباره الزام آور بودن این قطعنامه بیان کرده بودند اما شورای امنیت سازمان ملل در یک جلسه اضطراری تأکید کرد که قطعنامههای این شورا از جمله این قطعنامه، الزام آور است.
وی با مد نظر قرار دادن ادامه حملات رژیم صهیونیستی به مردم غزه، پس از صدور قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل اظهار تأسف کرد: مقامات عالی رژیم صهیونیستی در سطح نظامی و غیر نظامی اعلام کردهاند که ما اعتنایی به این قطعنامه نخواهیم داشت و در عمل به جنایات خود ادامه دادند.
تحلیلگر مسائل غرب آسیا با طرح سئوالی مبنی بر اینکه «سازمان ملل در مقابل اجرا نشدن قطعنامه صادره از سوی شورای امنیت این سازمان چه واکنشی خواهد داشت؟» اظهار کرد: افکار عمومی در این زمینه بسیار دخیل است؛ این قطعنامه با رأی بالای چهارده رأی مثبت و یک رأی ممتنع از نادرترین قطعنامههای مصوب سازمان ملل است که اکنون بر زمین مانده است.
صدر الحسینی عنوان کرد: امروز سوال مهم همه مردم جهان این است که سازمان ملل در مقابل گردن کشان صهیونیست غاصب جنایتکار نسل کش، چه خواهد کرد؟ امتحانی بزرگ بر عهده اعضای دائم و غیر دائم شورای امنیت و همه اعضای سازمان ملل در مجمع عمومی درباره این مسأله بسیار مهم و حیاتی است؛ اینها باید درباره این مسأله تصمیم عاجلی بگیرند که در چنین شرایطی سازمان ملل چه اهرم و ساز و کاری برای مجبور کردن یک رژیم دارد؟
وی صرف صدور این قطعنامه را دارای برکاتی برای جامعه اسلامی توصیف کرد و گفت: این قطعنامه توانست در ادامه اقداماتی که بر علیه رژیم صهیونیستی انجام شده است، با تکیه بر تنفر عموم مردم جهان، حمایت خود از مردم مظلوم و مقتدر غزه را نشان دهد؛ این قطعنامه توانست مهر تأییدی بر احکام دادگاه لاهه درباره جنایتها و نسل کشیهای رژیم صهیونیستی باشد.
تحلیلگر مسائل غرب آسیا پیشنهاد داد: مقامات مسئول سازمان ملل به ویژه فعالان حقوق بشر و حقوق کودکان در اعتراض به ادامه این جنایات باید یک استعفای دسته جمعی را ارائه دهند؛ این پیشنهاد، راهکاری عملی از سوی سازمان ملل در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی محسوب خواهد شد.
صدر الحسینی با اشاره به انتقادات کشورهایی مانند ایران، هند، برزیل و برخی دیگر از کشورها به ساختار سازمان ملل تصریح کرد: اکنون این پیشنهادات درباره تغییر ساختار سازمان ملل میتواند شنیده شود و همه بدانند که ساز و کار فعلی سازمان ملل متحد نمیتواند باعث رسیدن به اهداف مندرج در منشور خود که صلح و امنیت جهانی است، شود.
ارسال نظرات