تشریح پروندههای قاچاق دختران و خانههای فساد/ دستگیری ۹۶نفر
سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فراجا با تشریح گوشهای از دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمانیافته و شبکهای اظهار کرد: پلیس بهعنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع است و مطابق آن اقدام و عمل میکند.
وی با تأکید بر این که اقدامات و مأموریتهای پلیس بهویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری میشود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِبخشی (نیمهآشکار و نیمهپنهان) به پروژه "سرویس اسکورت" و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور مینمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.
بهگفته منتظرالمهدی، در فاز اول این پرونده 24 نفر، در فاز دوم 57 نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شدهاند که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به "پروژه کینگ" که شبکهای سازمانیافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهای تجارت مستهجن و غیراخلاقیِ خارج از کشور مشخص شد و در نهایت پلیس اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر کرد و تحویل مراجع قضائی داد.
سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده "چَتِر بِیت" که اقدام به تهیه فیلمهای مستهجن و مروّج فساد بهصورت برنامه زنده برای شبکهها و سایتهای منتشرکننده محتوای غیراخلاقی میکرد، گفت: متأسفانه برخی از دختران کمسنوسال و جوان (15 تا 26 سال) در دام سرکرده شبکه "چَتِر بِیت" که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشتههای کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و... تبلیغ میکرد گرفتار آمده بودند و آن شبکه پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلمهای جنسی زنده برای مردان با ملّیتهای مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... میکردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم بهسوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی 2 سرشبکه اصلی، 5 پل ارتباط داخل و خارج، 8 عکاس و فیلمبردار فیلمهای مستهجن و 50 مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتی آنان را مسدود کند.
وی خاطرنشان کرد: البته کار بهروی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخههای اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی و ساکن کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشا و سایتهای شرطبندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گستردهای با تولیدکنندگان محتواهای مبتذل ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارج کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بهطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایر راههای قانونی و بینالمللی در حال پیگیری است.
سخنگوی پلیس در ادامه سراغ پرونده "لِوِل آپ دنس" که بهبهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناسایی دختران برای اهداف غیراخلاقی، فیلمهای مستهجن، قاچاق انسان و تشکیل شبکههای فحشا و... میکردند، رفت و گفت: پشتپرده برخی از تبلیغات بهظاهر مفرّح و کمخطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گستردهای است که مستقیماً خانوادهها را تهدید میکند.
وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده "سایه" همان خانه فساد یکی از مناطق مرفه تهران که زیرشاخههای متعددی داشت، ورود کرد که پس از رصد و پایش اطلاعاتی دقیق صورتگرفته در فاز یک این پرونده 8 زن و 2 مرد از سرشبکههای اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته اما تمرکز و عمده فعالیتهایش در تهران بود، نیز 5 زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.