۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
کد خبر: ۷۵۷۵۸۰

وزارت بهداشت: باورهای نادرست درباره فرزندآوری را اصلاح کردیم

وزارت بهداشت: باورهای نادرست درباره فرزندآوری را اصلاح کردیم
رئیس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت گفت: گزاره‌های غلط در زمینه ازدواج، باروری و بارداری در شبکه بهداشت کشور تبیین و اصلاح شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به رفع محدودیت بارداری در سن زیر ۱۸ و بالای ۳۵ سال اشاره کرد.

به گزارش سرویس جمعیت و تعالی خانواده خبرگزاری رسا، «صابر جباری» به مناسبت روز ملی جمعیت اظهار کرد: قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون 22 نشست برگزار کرده است.

وی با بیان این که به منظور اصلاح و ابلاغ بیش از 50 دستورالعمل، آیین‌نامه، بخش‌نامه ملی در معاونت‌های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هماهنگی و پیگیری‌های زیادی انجام شده است، افزود: گزاره‌های غلط و نادرستی در زمینه ازدواج، باروری و بارداری در شبکه بهداشت کشور تبیین و اصلاح شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به رفع محدودیت بارداری در سن زیر 18 و بالای 35 سال و حرمت سقط جنین قبل از دمیده شدن روح، اشاره کرد.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت با اشاره به اجرایی شدن کارانه پلکانی مشاوره فرزندآوری منجر به تولد زنده برای اولین بار در کشور بیان کرد: طراحی و اجرای منشور کرامت مادری ویژه مراکز بهداشتی درمانی کشور و الگوی کارنامه جوانی جمعیت رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، از جمله فعالیت‌های این مرکز بوده است.

جباری بازنگری و تدوین شیوه‌نامه و سرفصل‌های جدید ویژه آموزش‌های هنگام ازدواج، طراحی و اجرای برنامه پیشگیری از ناباروری در شبکه بهداشت کشور و راه‌اندازی کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین برای اولین بار را از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت پس از ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برشمرد و گفت: بسترسازی جهت بهره‌مندی از بیش از 400 گروه مردمی فعال در زمینه ازدواج، فرزندآوری و پیشگیری از سقط عمدی جنین در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از جمله نفس و طراحی و اجرای برنامه جامع آموزش قانون جوانی جمعیت و فرزندآوری برای کارکنان شبکه بهداشت کشور و تربیت 998 مربی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در حوزه جمعیت است.

وی با بیان این که بسته خدمت آموزش و مشاوره فرزندآوری ویژه بهورزان و مراقبین سلامت برای اولین بار در کشور تدوین شد، ابراز کرد: تجلیل از خانواده‌های باشکوه و خوش‌جمعیت (دارای 3 فرزند و بیشتر) در بین دانشجویان، اساتید و کارکنان وزارت بهداشت یکی از برنامه‌های مؤثر در زمینه فرهنگ‌سازی در جوانی جمعیت بود که اجرایی شده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت، تولد 74 هزار و 633 نوزاد به دلیل اجرای برنامه مشاوره فرزندآوری در شبکه بهداشتی کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: شیوه‌نامه رسیدگی به شکایات مرتبط با قانون جوانی جمعیت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تدوین و ابلاغ شد.

وی در پایان از تولید بیش از 20 اثر رسانه‌ای فاخر ملی در قالب پوستر، اینفوگرافی، موشن و تیزر در زمینه جوانی جمعیت خبر داد.

ارسال نظرات