برای قدردانی از شهدای انقلاب باید وحدت خود را حفظ کنیم
![برای قدردانی از شهدای انقلاب باید وحدت خود را حفظ کنیم](/files/fa/news/1403/7/5/794557_924.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام والمسلمین لطفالله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس در سومین یادواره ۹۷۶ شهید فرماندهی انتظامی استان فارس گفت: برگزاری یادواره شهدا و زنده نگه داشتن یاد و خاطره و شهدای والا مقام امری مهم و اثر بخش خواهد بود.
وی ادامه داد: مقام شهدا در نزد خداوند متعال بسیار بالاست و این ما هستیم که میهمان آنها میشویم و از افتخار آفرینیهایی که برای کشور خلق کردهاند بهرهمند میشویم.
امام جمعه شیراز یادآور شد: با توجه به تاکیدات رهبر انقلاب باید مراقب جریان نفوذ و نفوذی ها باشیم تا قدردان رشادت های شهدای عزیزمان باشیم.
وی تاکید کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی کشور امام زمان است و با شهدایی که تقدیم اسلام کرد نشان داد ام الغرای جهان است و لازم است وحدت را حفظ کنیم چراکه با حفظ وحدت هیچ غلطی از دشمن سر نمی زند.