۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
کد خبر: ۷۷۰۱۶۴
حجت‌الاسلام فاطمی پور:

بی توجهی به نیازهای فرزندان موجب انحرافات اخلاقی و تنش های خانوادگی می شود

بی توجهی به نیازهای فرزندان موجب انحرافات اخلاقی و تنش های خانوادگی می شود
کارشناس امور تربیتی بی توجهی به نیازهای فرزندان و خصوصا دختران را موجب آزردگی از فضای خانه و خانواده دانست و بسیاری از انحرافات را ناشی از جواب ندادن به نیاز های طبیعی فرزندان عنوان کرد.

به گزارش  خبرنگار سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علی فاطمی پور، کارشناس امور تربیتی در گردهمایی «دختران آینده ساز در سایه مهر پدرانه» با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت اظهار داشت: رهبرمعظم انقلاب فرمودند: «مهم ترین موضوع تمدنی ما تعلیم و تربیت است» که بر طبق روایات مهم ترین نقش تربیت را پدر ها بر عهده دارند.

وی پیرامون چگونگی تعامل پدر ها با دخترانشان گفت: دختر ها چون بسیار لطیف هستند، باید تعاملی با ظرافت داشته و نباید سختگیرانه برخورد کنیم؛ توقع زیاد، تحمل پایین و شتابزدگی باعث عدم حاصل شدن نتیجه مطلوب خواهد شد و در نتیجه منجر به آزردگی فرزند از فضای خانه و خانواده و گاهی موجب فرار از خانه می شود.

این کارشناس امور تربیتی افزود: خانه باید محل آرامش باشد و اگر بچه از خانه زده شد دیگر بستر تربیتی وجود ندارد و بسیار خطرناک است؛ باید توجه داشته باشیم که تربیت یک امر تدریجی و زمانبر است و نباید شتابزده عمل کرد.

حجت الاسلام فاطمی پور با بیان اینکه فرصت نداشتن پدرها از جمله مشکلات ارتباط پدر دختری است، اظهار کرد: امروزه گاهی پدران به قدری درگیر مشکلات روزمره و اقتصادی می شوند که فرصت تعامل با خانواده را ندارند.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات در تعامل این است که از زاویه نگاه خودمان فرزندان‌مان را می بینیم، این مشکل در ارتباط با همسر نیز وجود دارد حساسیت بالاتر در تعامل، نیاز به گفت‌وگو و انس بیشتر از نکاتی است که در تعامل در دختران باید توجه شود و جملاتی که نشان می دهد توجه کمتری به صحبت ها داریم، باعث ایجاد مشکل می‌شود.

حجت الاسلام فاطمی پور با تاکید بر اینکه اگر آسیبی در تربیت وجود دارد ناشی از یک نیاز تامین نشده است، ادامه داد: نیاز به انس، حمایت، دیده شدن، تعریف و تمجید از نیازهای اساسی انسان ها است و اگر تأمین نشود باعث آسیب می شود، برای تامین نیاز به انس باید فعالیت های دختر پدری وجود داشته باشد که صرف ارتباط با دختر باشد و دیگران نباشند.

وی فرصت نداشتن پدر، از زاویه خود دیدن فرزند، ناتوانی در ارتباط موثر، عدم توجه به نیازهای دختران، را از جمله مشکلات روابط دختر و پدری برشمرد.

ارسال نظرات