آیت الله طبرسی:
فراگیری زبان خارجی در حوزه علمیه الزامی شود
خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: طلاب و روحانیان امروز باید با شناخت صحیح از وضعیت فرهنگی جامعه اطلاعات و توان تبلیغی خود را افزایش دهند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه درمازندران، امروز در سومین نشست کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه مازندران که در دفتر امام جمعه ساری برگزار شد، افزایش توان علمی و تبلیغی طلاب را ضروری دانست و گفت: درس زبان دوم و سوم باید در حوزه های علمیه اجباری شود و حوزه ها باید بیشتر به این مسأله بپردازند.
وی با اشاره به نوع تبلیغات دشمن در شرایط کنونی، افزایش توان تبلیغی و علمی طلاب برای مقابله با توطئه های دشمنان را ضروری دانست و افزود: امروز بیش از پیش نیازمند طلاب کارآزموده و به روز هستیم.
امام جمعه ساری با تأکید بر این که تبلیغ سنتی امروز دیگر پاسخگوی شبهات گسترده دینی موجود در جامعه نیست، خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیان امروز باید با شناخت صحیح از وضعیت فرهنگی جامعه اطلاعات و توان تبلیغی خود را افزایش دهند تا بتوانند به راحتی به شبهات مطرح شده از سوی جوانان و نوجوانان پاسخگو باشند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وجود دویست هزار روحانی در سراسر کشور ابراز داشت: از این تعداد روحانی حدود شصتهزار نفر در قم هستند که این تعداد روحانی نمیتوانند در همه دستگاه های اجرایی سراسر کشور فعالیت فرهنگی و تبلیغی داشته باشند.
آیت الله طبرسی با بیان این که در بخش تربیت طلاب و روحانی با کمبود روبهرو هستیم، بیان داشت: امکانات در بخش حوزوی برای افزایش تعداد طلاب و روحانیان در سطح کشور محدود است که باید در این خصوص فکری شود.
وی با تأکید بر این که حوزه علمیه و سازمان های مرتبط با فعالیت های روحانیت باید با سازوکاری مناسب در جهت پرورش طلاب مورد نیاز دستگاه های اجرایی برنامه ریزی کنند، خاطرنشان کرد: باید یک نهاد مشترکی با حضور حوزه علمیه تشکیل تا نیازهای مورد نیاز دستگاه های اجرایی در بحث روحانی را تأمین کند.
نماینده ولی فقیه درمازندران در بخش دیگری از سخنان خود آموزش و پرورش را دو وظیفه مهم دستگاه تعلیم و تربیت دانست و بیان داشت: در مکتب اسلام آموزش، مقدمه پرورش است و اگر این گونه باشد با این سلاح و چراغ می توانیم به سر منزل مقصود برسیم و درمدارس دیندار حقیقی تربیت کنیم؛ چون هدف آموزش و پرورش نیز تربیت دیندار حقیقی است.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که الگوی هماهنگی در فعالیت های دینی و فرهنگی در سطح کشور نداریم، تصریح کرد: در این جامعه تربیت کار مشکلی است و مسؤولیت دستگاه های فرهنگی در این خصوص سنگین است./950/پ202/س
ارسال نظرات