۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۷۷۸۱۵۵

کاهش ۳۷ درصدی بارش‌ها در کشور/هرمزگان رکوردار کم‌بارشی شد

کاهش ۳۷ درصدی بارش‌ها در کشور/هرمزگان رکوردار کم‌بارشی شد
مطابق آمار سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا ۱۵ فروردین میزان بارش‌ها در کشور ۳۷.۱ درصد کاهش یافته و بارش در ۳۰ استان همچنان منفی است.

بر اساس اطلاعات پهنه‌ای بارش سازمان هواشناسی، از ابتدای سال آبی جاری تا 15 فروردین 1404، میزان بارش‌ها در 30 استان کشور همچنان منفی است. فقط در استان مازندران بارش‌ها نسبت به دوره بلندمدت 2.2درصد افزایش داشته است.

بیشترین کاهش بارش‌ها با 75.9 درصد مربوط به استان هرمزگان است. پس از این استان، سیستان و بلوچستان با کاهش 75.4 درصدی بارش‌ها قرار دارد.

در استان آذربایجان شرقی نیز بارش‌ها نسبت به دوره بلندمدت 60 درصد کاهش یافته است. تا نیمه اسفند ماه سال قبل بارش‌ها در استان مذکور 62/2 رشد منفی را ثبت کرده بود.

در تهران، طی دوره بلندمدت 195.5 میلی‌متر بارش ثبت شده، اما در سال آبی جاری این میزان با کاهش 81 میلی‌متری مواجه شده و افت 41.4 درصدی را رقم زده است.

بارش‌ها در استان‌های ساحلی گلستان و گیلان نیز به ترتیب 33/7 و 7.1 درصد کاهش داشته است.

در مجموع، میزان بارش‌ها در کشور نسبت به دوره بلندمدت 37/1 درصد کاهش یافته است. تا نیمه اسفند ماه سال قبل این کاهش 37.5 درصد بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات