۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
کد خبر: ۷۷۸۲۴۱

تبلیغ در طبیعت، هنر گروه جهادی نسیم وصال قم

تبلیغ در طبیعت، هنر گروه جهادی نسیم وصال قم
مسئول گروه جهادی نسیم وصال قم گفت: در ماه مبارک رمضان به طور روزانه در "بوستان نجمه" قم برنامه‌های تبلیغی فرهنگی و ارتباط گیری با مخاطبین فضای عمومی را اجرا کردیم.

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علی یزدیان مسئول گروه جهادی نسیم وصال در گفت‌وگویی با اشاره به فعالیت‌های گروه جهادی نسیم وصال قم اظهار کرد: حلقه اول این گروه تبلیغی جهادی از ۱۰۰ نفر تشکیل شده و حلقه دوم که شامل افراد نیمه‌فعال می‌باشد، ۱۵۰ نفر هستند. 

وی بیان کرد: فعالیت‌های جهادی در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در دو شهر ایلام و قم با اعزام ۵۰ مبلغ صورت گرفت و در بیش از ده شهرستان سخنرانی، جلسات قرآن کریم، اردوی دانش‌آموزی و تبلیغ در طبیعت انجام شد. 

مسئول گروه جهادی نسیم وصال با اشاره به فعالیت گروه جهادی نسیم وصال در استان قم ابراز کرد: گروه جهادی نسیم وصال حول چهار محور فعالیت دارد که تمرکز بر بوستان نجمه در میدان جانبازان، محفل قرآنی در امامزاده شاه جعفر(ع) و دعوت از دانش‌آموزان حوالی امامزاده، اجرای برنامه در خیابان شهدای سوم خرداد و در مسجد اهل‌بیت(ع) در نیمه اول ماه مبارک رمضان در عوارضی تهران - قم از این جمله است. 

حجت‌الاسلام یزدیان گفت: برنامه‌های مختلف از جمله مشاوره تخصصی کارشناسان خانم و آقا، برنامه شکوه مادری و تجلیل از مادران ۴ فرزندی، محفل انس با قرآن کریم و تریبون آزاد از برنامه‌های گروه جهادی نسیم وصال است. 

مسئول گروه جهادی نسیم وصال تشریح کرد: محور فعالیت‌های گروه، کار فرهنگی و تربیتی است و در امامزادگان از دانش‌آموزان و نوجوانان به‌طور خاص دعوت و حلقه‌های معرفتی شکل می‌گیرد، در بوستان‌ها نیز ارتباط گیری با مخاطبین فضای عمومی و انس و علاقه به مباحث دینی پیگیری می‌شود.‌

وی ابراز کرد: تمرکز این گروه جهادی و جامعه هدف آن ارتباط با نوجوانان و جوانان است و سعی شده برنامه‌ها و قالب‌ها به‌گونه‌ای باشد که جذابیت داشته باشد و یکشنبه شب اختتامیه ماه مبارک رمضان در بوستان نجمه برگزار شد که از روزه اولی‌ها نیز تقدیر به عمل آمد. 

حجت‌الاسلام یزدیان در ادامه افزود: در حاشیه این مراسم برنامه‌های افطاری، عمو روحانی، مسابقات مختلف و برنامه‌های جذاب اجرا شد، امسال سومین سالی است گروه جهادی نسیم وصال در ایام ماه مبارک رمضان در بوستان نجمه حضور دارد؛ اما ویژگی شاخص موکب حاج قاسم سلیمانی است که از ماه مبارک پارسال تا امسال به‌طور روزانه در بوستان حضور داشته و استقبال بسیار زیادی نیز از آن شده است. 

مسئول گروه جهادی نسیم وصال قم گفت: در موکب حاج قاسم برنامه‌های فرهنگی عمو روحانی، ایستگاه نقاشی، مشاوره، پذیرایی انجام می‌شود و همه اقشار مردم از آن بهره‌مند شدند.

وی به توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر انجام کارهای فرهنگی تربیتی گفت: بوستان نجمه به دلیل احداث در موقعیت حساس شهر و حضور مخاطب عام و قشر خاکستری، می‌تواند بستر مناسبی برای ارتباط مبلغین و نیروهای فرهنگی با نوجوانان و جوانان را ایجاد و شاهراه فرهنگی  این منطقه شود. 

حجت‌الاسلام یزدیان عنوان کرد: گروه جهادی نسیم وصال از ۲۰ سال پیش در مناطق محروم استان ایلام شروع به فعالیت تبلیغی کرده و ایام فاطمیه، محرم و صفر، اربعین و ماه رمضان مبلغین به این مناطق اعزام و متناسب با زمان، برنامه‌هایی در این مناطق اجرا می‌کنند و در شهر قم نیز چند سالی است با محوریت بوستان نجمه و امامزاده شاه جعفر(ع) برنامه ها پیش می‌رود.

ارسال نظرات