وزیر کشور:
۸۰ درصد از حریق بندر شهید رجایی اطفا شده است

وزیر کشور گفت: با انجام ۸۰ درصد از عملیات اطفای حریق، مراحل نهایی در حال اجراست و پیشبینی میشود ظرف چند ساعت آینده عملیات به طور کامل به پایان برسد.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، اسکندر مؤمنی وزیر کشور صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عملیات از ظهر روز گذشته آغاز شد و از شب گذشته امدادگران از تهران، استانهای همجوار و همچنین شهرهای نزدیک به بندرعباس با تمام توان وارد عمل شدند.
وی گفت: طراحی انجامشده توسط دوستان، مبتنی بر جداسازی محوطه اصلی حادثه بود تا از گسترش آتش به سایر نقاط جلوگیری شود.
وزیر کشور افزود: بر اساس آخرین گزارشها، حدود ۸۰ درصد از عملیات اطفای حریق به انجام رسیده و تنها حدود ۲۰ درصد از حجم کلی باقیمانده است.
وی ادامه داد: این مراحل نهایی کار است و انشاءالله ظرف چند ساعت آینده عملیات به طور کامل به پایان خواهد رسید.
ارسال نظرات