۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳
کد خبر: ۷۸۰۴۱۹
رییس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان تشریح کرد؛

اقدامات، فعالیت ها و برنامه های بسیج سازندگی استان اصفهان

اقدامات، فعالیت ها و برنامه های  بسیج سازندگی استان اصفهان
اصفهان ـ سرهنگ عجمی با اشاره به تشکیل سازمان بسیج سازندگی به دستور رهبر معظم انقلاب، به تشریح اقدامات و فعالیت های این سازمان در استان اصفهان پرداخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، سرهنگ حسین عجمی، رییس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان،امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، با بیان اینکه ۱۷ اردیبشهت سال ۷۹ بسیج سازندگی به دستور رهبر معظم انقلاب پایه‌گذاری شد، گفت: بسیج سازندگی در محور‌های مختلفی مشغول به کار و خدمت رسانی است و قوت کار بسیج سازندگی بچه‌های بسیجی هستند که عقبه مردمی دارند و با همین پشتوانه می‌تواند علیه دشمن جنگ نرم ایجاد کند.

وی در ادامه افزود: سال گذشته ۴۰۰ میلیارد پرداخت وام از سوی بسیج سازندگی استان اصفهان داشته‌ایم و بیش از ۹۷ درصد صحت سنجی شغل در بسیج سازندگی استان اصفهان داشته‌ایم که منجر به اشتغال‌زایی و تولید شده است و مورد تایید مراجع ذی‌ربط قرار گرفته است.

سرهنگ عجمی از پرداخت وام کارفرمایی تا سقف ۴ میلیارد تومان از سوی بسیج سازندگی خبرداد و اظهار کرد: محور حرکت پنل‌های خورشیدی در استان اصفهان، بسیج سازندگی استان اصفهان بوده است و توانسته‌ایم در مجموعه‌های حمایتی موضوع پنل‌های خورشیدی را دنبال کنیم و هم اکنون نیز فازهای بعدی نیروگاه‌های خورشیدی در نقاط مختلف استان را پیگیر هستیم و در تلاشیم حداقل ۵ مگاوات برق به شبکه توزیع برق استان اضافه کنیم.

رییس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان،با اشاره به راه اندازی ۵۰ تعاونی در سطح استان اصفهان، تصریح کرد: مرمت مدارس در طرح شهید عجمیان، اجرای ۱۲۱ پروژه با همت بسیجیان و ظرفیت‌های مردمی، اردوهای دندانپزشکی با حضور حداقل ۳۰ دندانپزشک از جمله اقداماتی است که صورت گرفته است و امروز شاهد هستیم فرهنگ اردوهای جهادی فرامنطقه‌ای شده است.

وی ادامه داد: آبرسانی به روستاها و مناطق محروم استان اصفهان از جله اقداماتی است که در نقاط مختلفی صورت گرفته، همچنین احداث و اجرای پروژه‌های مراکز فرهنگی و ورزشی از جمله اقداماتی است که در دستور کار قرار دارد و در حال انجام است، ساخت مدارس سنگی و آبخیزداری در نقاط مختلف استان از دیگر اقدامات و برنامه‌هایی است که در دستور کار بسیج سازندگی استان اصفهان قرار دارد.

سرهنگ عجمی خدمت رسانی به مردم را از اقدامات دائمی و مستمر بسیج سازندگی عنوان کرد و گفت: شب عید امسال بیش از ۱۵۳ هزار دست پوشاک و کفش در اختیار مردم قرار گرفت، توزیع سبدهای بهداشتی، حدود ۳۰ هزار ویزیت رایگان، توزیع داروهای قابل استفاده و سالم و ارسال به مراکز هدف از سوی گروه جهادی سیدالشهدا(ع) مرمت. بازسازی مسکن نیازمندان، توزیع بسته های لوازم التحریر، آزاد سازی ۱۴۹ زندانی، اطعام‌های مختلف به نیازمندان، اهدای خون در طول سال، توزیع فرش سجاده‌ای مساجد از دیگر اقداماتی است که از سوی بسیج سازندگی استان اصفهان صورت گرفته است.

رییس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان با اشاره به دنبال شدن بیش از ۲۰۰ پروژه محرومیت زدایی از سوی نیروهای جهادی بسیج سازندگی استان اصفهان، اظهار کرد: حمایت مسؤولان استان‌های مختلف از نیروهای جهادی استان اصفهان بسیار امیدوار کننده و دلگرم کننده است و این درحالی است که در استان اصفهان مسوولان استان توجهی به نیروهای جهادی ندارند و بارها و بارها از برخی مسؤولان خواسته‌ایم با نیروهای جهادی جلسه داشته باشند اما اعتنایی نکرده‌اند.

وی از کمک ۵۰ میلیاردی مردم استان اصفهان به جبهه مقاومت خبرداد و تصریح کرد: همکاری و ارتباط با رسانه‌های استان اصفهان از جمله اقداماتی است که در راستای انعکاس فعالیت‌های گروه‌های جهادی و خدمات بسیج سازندگی صورت گرفته است و برگزاری اردو ویژه اصحاب رسانه جهت بازدید از پروژه‌های خدمت رسانی از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان اصفهان در این حوزه بوده است./1304/

ارسال نظرات