گزارشی از نشست علمی «کاربست حدیث در زندگی»

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، نشست علمی با عنوان «کاربست حدیث در زندگی» با سخنرانی حجت الاسلام مسعودی، رئیس دانشگاه قرآن و حدیث و مدیر گروه علمی حدیث حوزه های علمیه خواهران، در مدرسه عالی کریمه اهل بیت(ع) قم برگزار شد.
این نشست همزمان با نخستین گردهمایی اساتید و دانش پژوهان تخصصی حدیث حوزه های علمیه خواهران و راه اندازی حلقه تخصصی بانوان انجمن حدیث حوزه، با همکاری این انجمن، گروه علمی حدیث حوزه های علمیه خواهران و مدرسه عالی کریمه اهل بیت(ع) برگزار گردید.
در این مراسم که مدرسه تخصصی کریمه اهل بیت(ع)، به عنوان اولین مدرسه مجری رشته علوم و معارف حدیث شیعه در سطح سه حوزه خواهران استان قم میزبان آن بود و مدیر و معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان قم، جمعی از اساتید، طلاب سطوح ۲، ۳ و پژوهشگران حوزه های خواهران حضور داشتند.
خانم پرهیزگار مدیر مدرسه کریمه اهل بیت(ع) بیان کرد: اگر ثمره سال ها تحصیل حوزوی، اشراف بر آیات و روایات باشد، بهترین ثمره است و تعدد و تنوع دقیق در عناوین رشته علوم و معارف حدیث شیعه در سطح ۳ حوزه خواهران، نشانگر غنای علمی این رشته است.
حجت الاسلام مسعودی در سخنان خود با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر اینکه حدیث مادر بیشتر یا همه علوم اسلامی است، به تبیین مفهوم زندگی و کاربرد احادیث معصومین (ع) در زندگی بشر پرداخت.
وی حدیث را در ابعاد مختلف بینش ها، نگرش ها، گرایش ها و عملکرد انسان مؤثر دانست.
در ادامه این برنامه، حجتالاسلام والمسلمین محمودی، عضو هیئت مدیره انجمن حدیث حوزه، ضمن تشریح جایگاه این انجمن و اشاره به راه اندازی حلقه تخصصی بانوان، به بیان نحوه عضویت در آن پرداخت.
همچنین در حاشیه این نشست، خانم طیبه حیاتی، دبیر گروه علمی حدیث حوزه های علمیه خواهران اعلام کرد: حلقه تخصصی بانوان برای نخستین بار در انجمن حدیث حوزه راه اندازی شده است.
وی افزود که تمامی طلاب سطح ۲، فارغ التحصیلان و طلاب تمامی رشته های تخصصی سطوح ۳ و ۴ حوزه های خواهران در سراسر کشور می توانند به عنوان عضو وابسته در حلقه تخصصی بانوان این انجمن عضو شوند.
طلاب علاقه مند به عضویت می توانند جهت دریافت فرم عضویت از طریق آیدی @Pajoohesh_k در پیام رسان ایتا یا تماس با شماره ۰۲۵۳۸۸۷۵۱۸۳ اقدام نمایند.