۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
کد خبر: ۷۸۴۷۸۷

برادران دو قلوی شهید در کرمانشاه/ آنها که با هم آمدند و با هم پر کشیدند

برادران دو قلوی شهید در کرمانشاه/ آنها که با هم آمدند و با هم پر کشیدند
کرمانشاه- شهیدان مصطفی و مرتضی شریفی‌نسب و شهیدان حمید و علی اسدی، برادران دوقلوی کرمانشاهی در راه دفاع از ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی به فیض شهادت نائل آمدند.

به گزارش خبرگزاری رسا در استان کرمانشاه، مصطفی و مرتضی شریفی‌نسب، دو برادر دوقلو، تنها با دو ساعت فاصله، در حین دفاع از امنیت میهن به شهادت رسیدند. این داغ جانکاه، یادآور شهادت حمید و علی اسدی، دو برادر دوقلوی دیگری است که چند روز پیش در همین حملات به آسمان پر کشیدند. گویی تقدیر کرمانشاهیان، تقدیم فرزندان دوقلو در راه دفاع از وطن است.

مادران این شهدا، با قامتی استوار و دلی پر از ایمان، می‌گویند فرزندانشان را فدای نظام و رهبری کرده‌اند و راهی که شهدا برای آرامش و امنیت کشور انتخاب کرده‌اند، ادامه خواهد داشت. این مادران، اسطوره‌های صبر و مقاومت، با صلابتی مثال‌زدنی، درس ایثار و فداکاری را به جهانیان می‌آموزند.

سردار بهمن ریحانی، فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، در دیدار با خانواده این شهدا، با ابراز همدردی و تجلیل از مقام شامخ شهدا، گفت: رحمت خداوند بر این شهید که مایه افتخار و عزت و سربلندی برای نظام و خانواده و همه نیروهای مسلح بود و این افتخار است.

وی افزود: خانواده شهدا به ویژه مادران روی سر ما جا دارند و هرچند از دست دادن این انسان‌های بزرگ، پاک، منزه و انقلابی و مجاهد، برای ما سنگین و ناراحت کننده است و جایگزینی ندارند. اما از طرف دیگر باید تبریک گفت زیرا شهادت به ویژه به دست رژیم خونخوار صهیونیستی افتخار است.

برادران دو قلوی شهید در کرمانشاه/ آنها که با هم آمدند و با هم پر کشیدند

فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه صبوری و مقاومت والدین شهدا و وحدت مردم ایران اسلامی را عامل به زانو درآوردن جبهه کفر دانست و تاکید کرد: مردم ایران در طول 46 سال بعد از انقلاب اسلامی همیشه پا در رکاب بوده‌اند و قدرت و عظمت نظام اسلامی به همین قدرت مشروع مردمی است.

ریحانی همچنین به تلاش دشمن برای ایجاد تفرقه و ترساندن مردم اشاره کرد و گفت: به حمد خداوند، این تلاش‌ها ناکام مانده است.

در این میان، جنایات رژیم صهیونیستی، چهره واقعی این رژیم را بیش از پیش آشکار می‌کند. رژیمی که با نقض تمام قوانین بین‌المللی، به خاک و جان انسان‌های بی‌گناه تعدی می‌کند. اما این جنایات، نه تنها خللی در عزم و اراده مردم ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه آن‌ها را مصمم‌تر از پیش در راه دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و حفظ امنیت و استقلال کشور می‌کند.

داغ دوقلوها بر دل کرمانشاه، تنها یک تراژدی نیست، بلکه نمادی از ایثار، مقاومت و وحدت مردم ایران در برابر جنایات رژیم صهیونیستی است. این داغ، تا ابد بر پیشانی تاریخ خواهد درخشید و یادآور رشادت‌ها و فداکاری‌های فرزندان این مرز و بوم خواهد بود.

ارسال نظرات