وقتی نامه گالانت اعترافنامه سقوط صهیونیسم شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، حجتالاسلام والمسلمین میرعلی سیدرسولی، در یادداشتی تحلیلی، این نامه را «نه از موضع قدرت، بلکه از بطن ترس و شکست» توصیف کرده و ساختار آن را حاصل کار تیمی با بهرهگیری از هوش مصنوعی و اتاق فکر دانسته است.
بر اساس این تحلیل، نامه گالانت در ۴۸ نکته تنظیم شده که شامل ۲۳ نکته اصلی و ۲۵ نکته فرعی است، بررسی صحتسنجی این نکات نشان میدهد که بخش قابل توجهی از محتوای نامه یا تحریفشدهاند یا اساساً نادرست هستند. به گفته حجت الاسلام والمسلمین سیدرسولی، این الگو نشاندهنده استفاده از تکنیکهای جنگ روانی و شناختی است که با هدف تأثیرگذاری بر ذهن مخاطب طراحی شدهاند.
این کارشناس برجسته سیاسی حوزه تأکید کرده که هدف های چندلایهی این نامه شامل جنگ روانی از طریق تهدید و اغراق، جنگ روایی برای القای برتری اسرائیل، و جنگ شناختی با هدف تأثیر بر ذهن تصمیمگیران ایرانی است.
وی همچنین نوشت که ساختار چندسطحی نامه، نشانگر تلاش برای بازسازی روحیه در جبهه داخلی رژیم صهیونیستی و ایجاد تردید در مخاطبان ایرانی و متحدان منطقهای ایران است.
حجتالاسلام والمسلمین سیدرسولی با اشاره به جایگاه گالانت بهعنوان وزیر دفاع سابق و فردی فاقد مسئولیت رسمی، انگیزههای او را در سه سطح بازگشت به قدرت، نمایش اقتدار شخصی، و القای وحدت داخلی اسرائیل ارزیابی کرده است.
در پایان این یادداشت آمده است که لحن تهدیدآمیز نامه بیش از آنکه نشانهای از اقتدار باشد، نشاندهنده ترس، فرسایش و ناتوانی اسرائیل در دستیابی به اهداف نظامی است.
وی تأکید کرده: «نامهای که به ظاهر از موضع قدرت نوشته شده، در واقع، سندی بر شکست روایت صهیونیستی و پناهبردن به ابزار رسانهای است.»