۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۴
کد خبر: ۷۹۱۱۷۲
آیت الله شب زنده دار:

حوزه‌های علمیه باید جوابگوی مسائل مورد نیاز جامعه اسلامی باشند

حوزه‌های علمیه باید جوابگوی مسائل مورد نیاز جامعه اسلامی باشند
دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: امروزه تقاضاها و توقع‌ها از انقلاب اسلامی بسیار بالا رفته است. حوزه‌های علمیه باید جوابگوی مسائل مورد نیاز جامعه اسلامی و حتی خارج از اسلام باشند که ما چه حرفی برای اداره زندگی بشر داریم که این نیازها امروز در قالب فقه معاصر پیگیری می‌شود.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله محمدمهدی شب‌زنده‌دار در آیین آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه استان تهران که در حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد، ابراز داشت: بحمدالله خدای متعال توفیق داده است که اخیرا در شورای عالی حوزه‌های علمیه این تصمیم گرفته شد که ما حوزه آزاد به معنای واقعی کلمه داشته باشیم که نظام تدریس و تدرس در آن همگانی باشد و بحمدالله این سنت کارآمد یک استاد یک شاگرد، به رسمیت شناخته شده است.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه افزود: تقاضای عاجزانه بنده از فضلا و علمای حوزه‌های علمیه این است که امروزه تقاضاها و توقع‌ها از انقلاب اسلامی بسیار بالا رفته است. حوزه‌های علمیه باید جوابگوی مسائل مورد نیاز جامعه اسلامی و حتی خارج از اسلام باشند که ما چه حرفی برای اداره زندگی بشر داریم که این نیازها امروز در قالب فقه معاصر پیگیری می‌شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: آیا بر ما لازم و واجب نیست این مسائل را داخل نظام درسی حوزه‌های علمیه وارد کنیم؟ تا این مباحث در مقام تدریس وارد نشود، زوایا و خفایای آن روشن نخواهد شد. گمان نمی کنم فاضل محترمی با مقداری تأمل و مطالعه، در ضرورت این مسئله، مناقشه‌ای داشته باشد.

عضو فقهای شورای نگهبان اضافه کرد: فعالیت‌هایی در این زمینه در شهر مقدس قم شروع شده است که توقع این است که ان شاءالله همه مدارس علمیه سراسر کشور نسبت به این امر تعاون داشته باشند که از مصادیق تعاون به بر و تقواست.

ارسال نظرات