بزرگداشت ارتحال آیتالله حجت کوه کمری در قم برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم سالروز ارتحال آیتالله سید محمد حجت کوه کمری، مؤسس مدرسه مبارکه حجتیه قم، ظهر امروز 26 فروردین ماه با حضور نمایندگانی از دفاتر حضرات آیات ناصر مکارم شیرازی، لطف الله صافی گلپایگانی، حسین نوری همدانی، علما و اساتید حوزه علمیه قم و جمعی از طلاب غیر ایرانی جامعةالمصطفی العالمیه در مسجد مدرسه حجتیه برگزار شد.
در این مراسم که پنجاه و نهمین سالروز ارتحال حضرت آیت الله سید محمد حجت بود و به همت معاونت فرهنگی تربیتی مجتمع آموزش عالی فقه برگزار می شد، حجتالاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران در سخنانی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) نمونه انسان کامل است و انسان کامل اسم اعظم خداوند است، گفت: نخستین وصفی که از پیامبر اکرم(ص) در آیه کریمه قرآن مطرح شده، شاهد بودن ایشان است، یعنی در بلندای کمال استقرار پیدا کرده و الگوی انسان کامل است.
وی با اشاره به روایاتی مبنی بر اینکه علمای دین، خلفای پیامبر و نواب ائمه اطهار(ع) هستند، افزود: پیامبر اکرم(ص) بارها فرمودند «خداوند خلفای ما را رحمت کند»، از ایشان پرسیده شد خلفای شما چه کسانی هستند، فرمودند «علمای دین».
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه هر یک از علمای صالح که از این دنیا می روند، یک خورشید غروب و ستاره ای افول می کند، اظهار داشت: با رفتن یک مؤمن خلف، سلمه، شکاف، خلأ و رخنه ای به وجود می آید که با هیچ چیز دیگری، جای آن پر نخواهد شد.
امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: حضرت آیتالله سید محمد حجت از استوانه های دین، الگوهای عملی، کانون های توحید و انسان های موفق در زندگی بود که دارای آثار باقیه است.
وی در این باره به نقل از آیتالله اراکی(ره) درباره عظمت آیتالله حجت، گفت: حضرت آیتالله اراکی(ره) از همه نسبت به آیتالله عبدالکریم حائری شیرازی(ره) نزدیک تر بود. وی می گفت: ما در خدمت شیخ بودیم که فرستاد دنبال حضرت آیتالله حجت و پس از مراجعه ایشان، به وی گفت از فردا شما به جای من نماز بخوانید.
حجتالاسلام صدیقی با بیان اینکه مرحوم آیتالله حجت در زندگی اندازه سوزنی به دنیا دل نبست و زهد در سراسر زندگی اش موج می زد، ادامه داد: چشم ما به این علما روشن است و اگر به دنبال راه این علما برویم، راهمان باقی است.
گفتنی است، حضرت آیت الله سید محمد حجت در سال 1310 در آبادی کوه کمر از توابع تبریز در خانوداه ای رفیع و اهل علم به دنیا آمد، وی فـرزنـد سید علی برادرزاده سیدحسین کوه کمرهای تبریزی است که از مراجع مـعـروف نـجـف بود. تبار وی با 25 واسطه به وجود مبارک امام سجاد(ع)می رسد.
وی دارای آثار ارزنده و خدمات برازنده ای همچون احیاء تفسیر بزرگ «التبیان» تالیف شیخ طوسی (ره) و ایجاد و احداث مدرسه بزرگ حجتیه قم است که در هشت هزار متر مربع با 126 حجره روشن و مجهز و هم اکنون مورد استفاده و بهره برداری طلاب و فضلا می باشد و تا کنون فضلای نامداری از آن مدرسه برخاسته اند. /920/پ202/ص