ماموریت جهانی حوزه علمیه ضرورت یادگیری زبانهای خارجی را برای طلاب دوچندان می کند
حجت الاسلام محمد مهدی منتظری، معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به آسیب های ناشی از تعطیلات زیاد در حوزه های علمیه بیان داشت: متاسفانه وضعیت تعطیلات در حوزه های علمیه به گونه ای است که در یک سال، فرصت های تعطیل بیش از ایام تحصیل است.
وی تصریح کرد: جلسات درس طلاب و روحانیان حوزه های علمیه در طول سال تحصیلی تعطیلات زیادی دارد و این موضوع دربردارنده آفات بسیاری است و ضروری است توجه ویژه ای به این مساله بشود.
حجت الاسلام منتظری تاکید کرد: این میزان تعطیلات برای حوزه های علمیه که باید پاسخگوی نیازها و شبهات باشند به هیچ وجه مناسب نیست و با ماموریت های حوزه نیز سازگاری ندارد.
وی بر ضرورت برنامه ریزی مسؤولان حوزه جهت ساماندهی تعطیلات تاکید کرد و گفت: هرچند نفس تعطیلات با طبع اولیه بشر سازگاری دارد، اما به عقیده من این تعطیلات در حوزه های علمیه باید برنامه ریزی و ساماندهی شود.
حجت الاسلام منتظری، ایام تعطیل حوزه های علمیه، را فرصتی مناسب و ارزشمند برای کارهای عقب افتاده در طول سال تحصیلی دانست و بیان داشت: باید با برنامه ریزی مناسب، دروس حوزه های علمیه در فصل تابستان که به دلیل گرمی بیش از حد هوا در برخی شهرها از جمله قم میسر نیست، به مناطق خوش آب و هوا انتقال داده شود.
معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه، فراگیری زبان های روز دنیا از جمله عربی و انگلیسی را برای طلاب و روحانیان امری ضروری ذکر کرد و گفت: در شرایط امروز جامعه جهانی، که دنیا تشنه معنویات و معارف اسلام ناب است، طلاب و روحانیان برای انجام رسالت های خود باید به زبان های روز مسلط باشند، در غیر این صورت نخواهند توانست این ماموریت ها را به نحو احسن انجام دهند.
وی بر ضرورت برنامه ریزی طلاب و روحانیان به منظور بهره گیری بهینه از ایام تعطیل تاکید کرد و فصل تابستان را فرصتی مناسب برای فراگیری و تعلیم زبان های روز دنیا دانست.
معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه ابراز داشت: اگر بتوانیم به گونه ای برنامه ریزی کنیم که جلسات درس طلاب و روحانیان در فصل تابستان در مناطق خوش آب و هوای کشور برگزار شود، افزون بر تغییر آب و هوایی و تفریح طلاب، در رشد علمی آنها نیز مؤثر خواهد بود.
حجت الاسلام منتظری ادامه داد: متاسفانه در این خصوص تقاضا از سوی طلاب کم و عرضه از سوی مدیران نیز کم است، در حالی که اگر برای ایام تعطیل برنامه ریزی و هدفگذاری دقیقی انجام شود، می توان گام های مؤثری را در این راستا برداشت.
معاون آمار و بررسی حوزه های علمیه، تعطیلات حوزه های علمیه را زیاد دانست و با تبیین آفات تعطیلی های بی مورد گفت: تعطیلات زیاد آسیب ها و آفت های فراوانی را متوجه حوزه های علمیه کرده است و این موضوع باید ساماندهی شود. /924/ ت302/ع