انتقاد شدید رهبر شیعیان بحرین از گسترش فساد و فحشا در این کشور
![شيخ عيسي قاسم](/Original/1388/05/27/IMAGE633867294831616250.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین طی سخنانی در مسجد امام صادق (ع) بحرین، از گسترش فساد اخلاقی در این کشور به شدت انتقاد کرد و گفت: کشف باند فساد ارسال زنان بدکاره به بحرین و انتشار آمار رقابت زنان چینی، اتیوپی و تایلندی در زمینه فحشا نشان می دهد که کشور در بحران اخلاقی شدیدی قرار گرفته و مایه ننگ شهروندان شده است.
وی افزود: مفسدان به بهانه تجارت در این زمینه به دشمنی با خداوند و پیامبر(ص) می پردازند و گسترش فساد و فحشا و عدم مبارزه دولت با این پدیده، خیانت به مردم و کرامت کشور به شمار می آید و دولت مسوولیت این اقدامات و پیامدهای آنرا بر عهده دارد.
آیت الله عیسی قاسم بحرین را کشور اسلام و ایمان توصیف کرد و اظهار داشت: افزایش زنان زناکار و تلاش مفسدان برای گسترش فساد و فحشا در کشور مومن و مسلمان بحرین به هیچ وجه پذیرفتی نیست و دولت به گونه ای عمل کرده است که گویی از این امر آگاهی ندارد ولی حقیقت چیز دیگری است و دولت به خوبی با اوج فحشا در کشور آگاهی دارد.
رهبر شیعیان بحرین در بخش دیگری از سخنان خود، ارتحال علامه سید محمد حسین فضل الله را تسلیت گفت و تصریح کرد: این مرجع فقید در حالی به دیدار حق شتافت که جامعه اسلامی و عربی با چالشهای فراوانی روبروست و به علمایی نظیر آیت الله فضل الله با اراده ای قوی، نیتی پاک، قلبی سلیم، توکل به خداوند، اعتماد به نفس فوق العاده، اخلاص به مردم و صبری فراوان به شدت نیاز داشت.
وی تاکید کرد: علامه فضل الله پایگاهی دائم برای اسلام و مستضعفان بود و همواره با جبهه ظلم و استکبار به جنگ می پرداخت./980/الف