۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۲
کد خبر: ۸۰۶۱۶۶
حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری:

راهپیمایی 22 بهمن فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان های انقلاب است

راهپیمایی 22 بهمن فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان های انقلاب است
فارس- دبیر جامعه روحانیت شیراز گفت: شرکت آگاهانه و پرشور آحاد جامعه در این مراسم، پیام روشنی از استقامت ملت ایران در برابر فشارها و توطئه‌های دشمنان به همراه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری دبیر جامعه روحانیت شیراز در حاشیه گردهمایی مبلغین حوزه علمیه فارس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، با اشاره به فرارسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن، بر ضرورت حضور گسترده و پرشور مردم در راهپیمایی این روز تاریخی تأکید کرد و گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجلی ایمان، بصیرت و وحدت ملت ایران و نماد پایبندی مردم به آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه حضور مردم در صحنه، همواره ضامن عزت و اقتدار کشور بوده است، افزود: شرکت آگاهانه و پرشور آحاد جامعه در این مراسم، پیام روشنی از استقامت ملت ایران در برابر فشارها و توطئه‌های دشمنان به همراه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری خاطرنشان کرد: ۲۲ بهمن فرصتی ارزشمند برای تجدید میثاق با امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری است و حضور گسترده مردم می‌تواند بار دیگر وحدت و همدلی ملت را به نمایش بگذارد.

 

ارسال نظرات