جریان شور و شعور حسینی اثر خود را در انقلاب اسلامی ایران نشان داد
حجت الاسلام صادق سهرابی، عضو هیئت علمی موسسه مهدویت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تبریک میلاد امام حسین(ع) گفت: فرهنگ عاشورا ارتباطى ناگسستنى با فرهنگ انتظار دارد، زیرا واقعه عاشورا، زمینهساز و مقدمه ظهور امام عصر (عج) است و معارف و حکمتهاى جاودان آن در ظهور مهدى موعود(عج) متجلى میشود.
وی ادامه داد: درسها و پیامهاى عاشورا، نمونه های زیبائی است تا منتظران با دیدى روشن و بصیرتى افزون، منتظر ظهور باشند و خود را برای مبارزه با بی عدالتی و کفر آماده کنند.
این استاد حوزه با اشاره به اینکه امام حسین(ع) خویش را در راه خدا بذل و بخشش کرد تا مردم را از جهالتها و سرگردانىها رهایى بخشد، ادامه داد: خون امام حسین(ع) براى همیشه قلب تاریخ را سیراب، زنده و متحرک خواهد ساخت و هرگز نخواهد گذاشت جهل و نادانىها، هر چند مدرن بندگان خدا را نابود کند.
این استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: محبت حسینی(ع) در قلوب شیعیان خیمه زده است و هیچ امری نتوانسته از آتش این عشق بکاهد، هر چند که در طول تاریخ دشمنان اقداماتی نظیر تخریب بارگاه نورانیش، آب بستن به فبر مطهرش و اذیت و آزار زائران در صدد خاموش کردن نور معنویتش به کار برده اند.
وی اذعان داشت: شور و شعور حسینی(ع) رهنماى تاریخ بوده است و جریان خود را در نهضتها و انقلابهاى دینى، به خصوص در انقلاب اسلامى ایران به خوبى نشان داده است.
حجت الاسلام سهرابی با تبیین اوضاع پس از رحلت پیامبر اکرم(ص)، بیان داشت: در فاصله کوتاهى پس از رحلت نبىاکرم، جاهلیت مدرن تحت لواى اسلام و به نام اسلام، در جهت کنار گذاردن خاندان عترت(ع) از عرصه حکومت برآمدند که آنان عدهاى از خواص جامعه بودند که به جهت دنیا پرستی، از اسلام ناب فاصله گرفتند.
وی ادامه داد: خواص آن زمان، با استفاده از وجاهت و سابقه خود، زمینه سازان و مقدمهچینان براى قتل اولیاى خدا شدند که در زیارت عاشورا می بینیم علاوه بر دشمن شناسی که بنی امیه بودند، به عنصر شناسی هم می پردازد و به جریان انحراف امت اشاره می کند.
عضو هیئت علمی موسسه مهدویت بیان داشت: در سایه فرهنگ عاشورا، دست مایه اى غنى از جریانشناسى ظلم و جور به دست مىآید که می تواند راهنمای ما در طول تاریخ باشد. /909/پ202/ع