اساس انقلاب با حضور مردم بنا شده است/ دشمنان به دنبال ایجاد تفرقه هستند
آیت الله محمود عبدالهی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، گفت: اساس انقلاب با حضور مردم بنا شده و امام و رهبری انقلاب نیز مدیریت کردند به همین دلیل مردم رکن و اساس هستند و مدیران انتقال دهنده آن هستند.
وی ادامه داد: هر مقدار که مردم حضور داشته باشند و به حضور خود تداوم ببخشند، این حضور تداوم انقلاب است.
آیت الله عبدالهی با قرائت آیه «يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَسْبُكَ اللَّهُ وَمَنِ اتَّبَعَكَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ» گفت: خداوند به نبی خود نیز تأکید دارد که مؤمنین برای ایشان کافی هستند. بنابراین عنایت الهی به مردم است و هرچه مردم بیشتر حضور داشته باشد پشتوانه ظهور است. کار دشمن این است که ذهنیت ها را سمت و سو بدهد و سوءظن به وجود بیاورد و در نتیجه تفرقه ایجاد کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: دشمن تلاش دارد که سمپاشی کند تا مردم از هم جدا بشوند؛ هر مقدار که مردم خود را نشان داده اند به نصرت الهی امید داشته باشند.