۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۶
کد خبر: ۸۰۹۰۲۴
بیعت دکتر روح‌الله متفکرآزاد با امام امت تا پای جان؛

حمایت از ولایت فقیه در آغاز زعامت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای

حمایت از ولایت فقیه در آغاز زعامت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای
آذرربایجان شرقی- نماینده مردم شریف تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در پی انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای مدظله‌العالی به‌عنوان ولی فقیه و رهبر معظم انقلاب اسلامی، پیام بیعت و تبریکی صادر کرد و با اشاره به استمرار راه امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای شهید، آن را فصل تازه‌ای از ولایتمداری ملت ایران و تداوم آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، دکتر روح‌الله متفکرآزاد، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو، در پی شهادت امام خامنه‌ای قدّس الله نفسه الزکیه و انتخاب حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) به مقام رهبری انقلاب اسلامی، پیامی صادر کرد.

در ابتدای این پیام با استناد به آیه ۱۰۶ سوره بقره آمده است:

«مَا نَنسَخْ مِنْ آيَةٍ أَوْ نُنسِهَا نَأْتِ بِخَيْرٍ مِّنْهَا أَوْ مِثْلِهَا، أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ».

وی در این پیام ضمن اشاره به شهادت مظلومانه امام خامنه‌ای به دست دشمنان قسم‌خورده اسلام و انسانیت، بیان کرده است:

«ملت قهرمان و مقاوم ایران در غم فقدان رهبر و زعیم خود اندوهی عمیق را تجربه می‌کند، اما راه ایشان، که برگرفته از مسیر نورانی امام راحل (ره) است، تا همیشه تداوم خواهد داشت.»

دکتر متفکرآزاد تأکید کرده است که تجربه زعامت و ولایت امام شهید انقلاب بار دیگر صحت کلام حکیمانه امام خمینی(ره) را اثبات نمود که فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به مملکت شما وارد نشود» و اینک با انتخاب آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای توسط مجلس خبرگان، فصل تازه‌ای از ولایتمداری ملت ایران آغاز شده است.

وی افزود:

«اعضای محترم مجلس خبرگان رهبری با در نظر گرفتن همه ابعاد و جوانب، وظیفه شرعی و قانونی خود را به‌درستی انجام دادند و با انتخاب شخصیتی از نسل امام شهید و تربیت‌یافته در همان مکتب، قوام و استمرار ولایت فقیه را تضمین کردند.»

این نماینده مجلس در ادامه پیام خود تصریح کرده است:

«بر همه آحاد مردم و دلدادگان انقلاب اسلامی لازم است تا با بیعتی حیدری و از سر ایمان و شور انقلابی، جلوه‌ای درخشان از اتحاد و انسجام ملی و اسلامی را رقم بزنند. در تبعیت از ولی فقیه زمان، تفاوتی میان معظم‌له با امام کبیرمان و امام شهیدمان قائل نیستیم و این وظیفه را واجب قطعی شرعی و ملی خود می‌دانیم.»

دکتر متفکرآزاد در بخش پایانی پیام خود اعلام کرده است:

«به عنوان بسیجی امام روح‌الله و امام خامنه‌ای شهید، بیعت خویش را تا پای جان با ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای اعلام می‌دارم و یقین دارم که دست رحمت الهی در مسیر نورانی ولایت، یاری‌گر امت اسلام خواهد بود. به فضل الهی، عصر زعامت ایشان آغازی برای درخشش تمدن اسلامی-ایرانی خواهد بود.»

وحید نستوهی
ارسال نظرات