۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۹
کد خبر: ۸۱۰۰۲۷
پزشکیان:

راه شهدا محکم‌تر از قبل ادامه خواهد داشت

راه شهدا محکم‌تر از قبل ادامه خواهد داشت
رئیس جمهور در پی شهادت وزیر اطلاعات نوشت: شهادت دو عضو کابینه و دبیر شعام و سرداران نظامی و بسیجی را به مردم بزرگ ایران تسلیت می‌گویم. مطمئنم راهشان محکم‌تر از قبل ادامه خواهد داشت.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل خطیب وزیر اطلاعات در حمله دشمن آمریکایی-صهیونی ترور شد و به شهادت رسید.

رئیس جمهور طی توییتی نوشت:

"ترور ناجوانمردانه همکاران عزیزم اسماعیل خطیب، علی لاریجانی و عزیز نصیرزاده در کنار بعضی از اعضای خانواده و تیم همراهشان داغدارمان کرد. 

شهادت دو عضو کابینه و دبیر شعام و سرداران نظامی و بسیجی را به مردم بزرگ ایران تسلیت می‌گویم. مطمئنم راهشان محکم‌تر از قبل ادامه خواهد داشت."

حجت‌الاسلام والمسلمین خطیب از سال 1400 و از دولت شهید رئیسی مسئولیت وزارت اطلاعات را عهده دار بود و در دولت چهاردهم نیز در این سمت باقی ماند.

حضور در دفتر رهبر شهید انقلاب، ریاست مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه و ریاست حراست آستان قدس رضوی از سوابق اجرایی، مدیریتی و فعالیت‌های وی بوده است.

ارسال نظرات