۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۰
کد خبر: ۸۱۰۴۴۹
آخوند میرابی:

بیانیه الازهر واقعیت را وارونه جلوه داده و احتمالاً تحت تأثیر نفوذ استکبار صادر شده است

بیانیه الازهر واقعیت را وارونه جلوه داده و احتمالاً تحت تأثیر نفوذ استکبار صادر شده است
آخوند میرابی با محکوم کردن بیانیه منتسب به الازهر و توصیف آن به وارونه‌جویی واقعیت‌ها، احتمال نفوذ استکبار در صدور این بیانیه را مطرح کرد و تأکید کرد: دفاع از کیان اسلامی در برابر متجاوزان «فرض عین» است و سکوت در برابر توطئه‌های آمریکا و صهیونیسم با عقلانیت و آموزه‌های دینی در تضاد است.
آخوند عبدالجبار میرابی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرق و ادیان خبرگزاری رسا، با انتقاد تند از بیانیه منتسب به دانشگاه الازهر مصر، اظهار داشت: عجیب است که یک دانشگاه مانند الازهر واقعیت را این‌گونه وارونه جلوه دهد. در این بیانیه ایران به عنوان کشور متخاصم معرفی شده و خواسته شده به سایر کشورهای اسلامی حمله نکند، اما در خصوص اینکه برخی کشورهای اسلامی زمین و امکانات خود را در اختیار دشمنان قرار می‌دهند، هیچ موضعی گرفته نشده است.
 
وی با طرح این احتمال که دست استکبار در صدور این بیانیه دخیل بوده است، افزود: دشمنان اصلی ما آمریکا و صهیونیست هستند که همه جا جاسوس و نفوذی دارند. احتمال دارد در خود دانشگاه الازهر نیز نفوذی‌هایی این خط را به اساتید داده باشند تا از این طریق به دشمن کمک کنند.
 
آخوند میرابی در ادامه به بخش‌هایی از این بیانیه اشاره کرد و گفت: در آن از ایران خواسته شده به دلیل حفظ جان بی‌گناهان و رعایت اصول شریعت، حملات نظامی خود به کشورهای خلیج فارس و همسایگان را متوقف کند. این در حالی است که ایران تنها پایگاه‌های آمریکایی و اسرائیلی را که در این کشورها مستقر هستند و علیه ایران اقدام می‌کنند، هدف قرار می‌دهد؛ اما الازهر هدف قرار دادن پایگاه‌های دشمن را به حمله به خود کشورها نسبت داده و آن را محکوم کرده است.
 
وی با بیان اینکه این بیانیه با عقلانیت و انسانیت در تضاد است، خاطرنشان کرد: بر اساس فقه اسلامی، وقتی کافر به یک کشور مسلمان حمله می‌کند، جهاد دفاعی «فرض عین» است. بنابراین کشور مسلمان حق دارد به مناطقی که از آنجا به او تعرض می‌شود، پاسخ دهد و دفاع کند.
 
آخوند میرابی در پایان با تأکید بر لزوم وحدت اسلامی برای آگاهی بخشیدن به مسلمانان جهان از حقانیت ایران، گفت: مسلمان باید هوای مسلمان را داشته باشد. پیامبر اکرم (ص) فرمودند: خداوند یار و یاور بنده‌ای است که به یاری برادر خود برخیزد. سکوت در برابر جنایات آمریکا و صهیونیسم شرم‌آور است و باید برای ایجاد وحدت در برابر جبهه کفر تلاش کرد.
ارسال نظرات