۰۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۱:۰۰
کد خبر: ۸۱۰۷۲۶

بیست‌وهشتمین موج تجمعات شبانه مردمی

بیست‌وهشتمین موج تجمعات شبانه مردمی
شب بیست‌وهشتم تجمعات گسترده مردم ایران در سراسر کشور، با حضور اقشار مختلف برگزار شد.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، بیست‌وهشتمین شب از اجتماعات بزرگ ملت ایران در سراسر کشور برگزار شد. این اجتماعات که از آغاز تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی آغاز شده، شاهد حضور پرشور مردم در شهرهای مختلف بوده است.

حضور مردم با وجود گذشت بیش از ۲۷ روز از درگیری‌ها، برای دفاع از ارزش‌ها و کیان ایران ادامه دارد. مردم علی‌رغم تهدیدهای پوشالی و بمباران‌های مکرر رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا بار دیگر بر دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.

خیابان‌های اصلی کشور شاهد تجمعات خودجوش مردمی بود که با گذشت بیش از سه هفته از آغاز درگیری‌ها، نه تنها خسته نشده‌اند، بلکه با صلابت بیشتری انزجار خود را از اقدامات استکبار جهانی ابراز می‌کنند.

بیست‌وهشتمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران

حاضران در این تجمع‌ها در هر شرایطی حتی باران و برف خود را به میادین اصلی شهرها می‌رسانند و سرودهای «ای ایران» و «جاوید ایران» سر می‌دهند و یا شعارهای کوبنده، بر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی و دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور تأکید می‌کننو. بسیاری از شرکت‌کنندگان نیز با در دست داشتن تصاویر رهبر شهید انقلاب و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، بر تداوم راه شهدا و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان تأکید داشتند.

شرکت‌کنندگان با شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، بر عدم تسلیم ملت ایران در برابر زورگویی‌های این ۲ متجاوز تأکید کردند.

مردم با محکوم کردن جنایات آمریکا و اسرائیل، از آزادی‌خواهان جهان خواستند تا سکوت خود را در برابر این جنایات بشکنند و اعلام کردند که عاملان این جنایات به سزای اعمال خود خواهند رسید.

بیست‌وهشتمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران

ارسال نظرات