۲۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۰
کد خبر: ۸۱۲۱۶۹
شیخ صمدی:

همه مذاهب اسلامی پشتیبان رهبر انقلاب هستند

همه مذاهب اسلامی پشتیبان رهبر انقلاب هستند
فارس- امام جمعه اهل سنت شهر اهِل فارس گفت: ما اهل سنت همانند سایر ملت ایران اطاعت از اوامر رهبر انقلاب اسلامی را لازم و ضروری می دانیم.

شیخ ناصر صمدی امام جمعه اهل سنت شهر اهِل فارس در حاشیه مراسم بیعت علمای اهل سنت فارس با رهبر انقلاب اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرق و ادیان خبرگزاری رسا در فارس اظهار کرد: ما اهل سنت همانند سایر ملت ایران اطاعت از اوامر رهبر انقلاب اسلامی را لازم و ضروری می دانیم.

وی بیانات رهبر انقلاب را یک الگوی ارزشمند برای ملت ایران دانست و اظهار کرد: همانگونه که رهبر شهید ما فرمودند که ما ملتی مبعوث شده در قبال ظلم و ظلماتی است که در حق جامعه بشریت روا شده است.

شیخ صمدی با اشاره به تجاوزات ظالمانه آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صیهونیستی به میهن اظهار کرد: این ها دشمن ملت ایران هستند و می خواهند کشور را تجزیه کنند اما مقاومت مردم موجب ناکامی دشمن شد.

امام جمعه اهل سنت اهِل خاطرنشان کرد: همه مذاهب اسلامی همواره پشتیبان رهبر انقلاب هستند و در کنار سایر اقشار مردم ایران برای استقلال کشور در میدان حضور دارند.

 

ارسال نظرات