ملتی که تصمیم بگیرد به تمدن برسد؛ هیچگاه نابود نخواهد شد
حجت الاسلام رضا برنجکار عضو هیئت مدیر انجمن کلام حوزه علمیه قم در گفت و گو با خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، با بیان اینکه تمدن جنبه بیرونی یک فرهنگ است، ابراز داشت:. وقتی تمدنی شکل می گیرد که یک فرهنگ عمیق و خاص و علوم مختلف که زیربنای تمدن ها هستند، شکل بگیرد.
وی با اشاره به اینکه زیربنای علوم اسلامی به فرهنگ و تمدن جهت می دهد، خاطرنشان کرد: ما داعیه دار تمدن اسلامی یعنی تمدنی مبتنی بر علوم اسلامی هستیم و علوم اسلامی خودش را در علوم انسانی نشان می دهد و در نتیجه علوم انسانی سایر علوم را شکل می دهد و در نهایت به تمدن مبتنی بر اسلام با واسطه های کارشناسی می رسیم.
حجت الاسلام برنجکار با تاکید بر اینکه یک تمدن هیچوقت با بمباران از بین نمی رود، اظهار داشت: ترور و بمب باران ها تمدن ها را نابود نخواهد کرد چرا که مبتنی بر پایه های عمیق علمی، فرهنگی و دینی است. بنابراین روح تمدن فرهنگ، علم و علوم اسلامی است و علوم فنی و مهندسی و تکنولوژی به منزله ابزار است. شاید ابزارها بتوانند افراد را از بین بزنند اما اساس فرهنگ و تمدن ما از بین نخواهد رفت.
عضو هیئت مدیر انجمن کلام حوزه علمیه قم با بیان اینکه ملتی که تصمیم گرفته اند به تمدن برسند هیچگاه نابود نخواهد شد، ادامه داد: ریشه های تمدن به اعتقادات و علم برگشت دارد که الحمدلله مردم نگاه و عمق تمدنی را دارند و تصمیم گرفتند که عمق تمدنی خود را از مرحله فرد به جامعه برسانند مثل انرژی هسته ای که چون علم آن را داریم هیچگاه از بین نخواهد رفت.