۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۴
کد خبر: ۸۱۲۴۳۷
حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی مهر تأکید کرد؛

حضور در خیابان‌، «مشق اصلی و تکلیف اولیه» ملت/همراه با امت مقاومت در برابر زیاده‌خواهان می‌ایستیم

حضور در خیابان‌، «مشق اصلی و تکلیف اولیه» ملت/همراه با امت مقاومت در برابر زیاده‌خواهان می‌ایستیم
رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه های علمیه با اشاره به مقاومت ملت ایران و امت اسلامی، استکبار جهانی و صهیونیزم را «حیوانات انسان‌نما» خواند.

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی مهر رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه های علمیه در شب میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و همزمان با مراسم بزرگداشت روز ارتش که در میدان مفید قم برگزار شد، ضمن گرامیداشت این ایام خجسته، با اشاره به مقاومت بی‌نظیر ملت ایران و امت اسلامی، خطاب به دشمنان اظهار داشت: ایران اسلامی در کنار مقاومت بزرگ ملت‌های مسلمان و آزادگان جهان در مقابل حیوانات انسان‌نما ایستاده است.

وی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و نتانیاهو در دادگاه‌های بین‌المللی شد و جنایات آنان را لکه‌دار کننده انسانیت خواند.

رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه های علمیه تصریح کرد: این مجرمان کودک‌کش و خائنان به انسانیت باید تقاص خیانت و جنایت خود را پس دهند.

وی با قاطعیت تأکید کرد: ملت بزرگ ایران هرگز با دشمنان سر سازش و تسلیم نخواهد داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی مهر با اشاره به اهمیت حضور مردمی در صحنه ها، حضور در خیابان‌ها را «مشق اصلی و تکلیف اولیه» آحاد ملت ایران دانست و این حکم را برگرفته از بیانات «پیشوای سوم انقلاب اسلامی» عنوان کرد.

وی افزود: تا آخرین لحظه نفس و تا آخرین قطره خون‌مان در مقابل زیاده‌خواهی‌های دشمنان می‌ایستیم.

رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه های علمیه ارتش و سپاه پاسداران را دو بازوی قدرتمند در ارتقاء کیفی و کمی قدرت نظامی و اقتدار کشور توصیف کرد و مجاهدان عرصه دفاع را پرورش‌یافتگان مکتب «شهید امام خامنه‌ای» دانست که تحت فرماندهی کل قوا، شگفتی‌های تاریخی خلق می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی مهر از حضور پرشور زنان و مردان در میادین، معابر، مساجد، مواکب و تکایا تقدیر کرد و حضور موکب‌هایی از کشورهای عراق، لبنان، پاکستان، هندوستان و سایر کشورها در قم را نشانه‌ای از «یکدلی، یکپارچگی، دوستی و مهرورزی ملت‌های مسلمان» و آزادگان جهان برشمرد.

ارسال نظرات