۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۲
کد خبر: ۸۱۲۶۱۴
حجت‌الاسلام سید شهاب الدین حسینی:

ملت ایران در پناه امام رضا متحد و در راه رسیدن به «قله پیروزی» استوار است

ملت ایران در پناه امام رضا متحد و در راه رسیدن به «قله پیروزی» استوار است
تبریز- مدیرکل اوقاف آذربایجان شرقی در آیین افتتاحیه برنامه‌های دهه کرامت اظهار داشت: امسال دهه کرامت در سراسر کشور با شعار «ایرانِ امام رضا؛ متحد، مقتدر و پیروز» آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید شهاب‌الدین حسینی در آیین افتتاحیه برنامه‌های دهه کرامت اظهار داشت: امسال دهه کرامت در سراسر کشور با شعار «ایرانِ امام رضا؛ متحد، مقتدر و پیروز» آغاز شده است.

وی با بیان اینکه رزمندگان اسلام برای ایران اسلامی عزت و اقتدار آفریده‌اند، تأکید کرد: اتحاد مردم ایران مثال‌زدنی است و حضور حماسی ملت در کف خیابان‌ها پس از شهادت حضرت آقا همچنان ادامه دارد این شعار بر این اساس انتخاب شده است که مردم ایران اسلامی در پناه حضرت امام رضا (ع) متحد مانده و رزمندگان نیز با اقتدار، به‌ویژه در تنگه هرمز در مقابل رژیم صهیونیستی و آمریکا، با استقامت و اتحاد ایستاده‌اند.

مدیرکل اوقاف آذربایجان شرقی با اشاره به بیانات مقتدای جوان امت، این ایستادگی را ادامه مسیر دفاع و توسعه کشور دانست و افزود: ملت ایران امروز به فکر انتقام قائد شهید هستند ان‌شاءالله پیروزی نهایی در رسیدن به قله موفقیتی که حضرت آقا ترسیم کرده بودند، محقق خواهد شد؛ چرا که ما اعتقاد داریم حضرت آقا در قله ایستاده‌اند و تماشاگر حضور پرشور مردم در صحنه هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید شهاب الدین حسینی در خصوص برنامه‌های استانی این ایام گفت: همزمان با سراسر کشور، آیین غبارروبی امامزادگان از جمله امامزاده سید حمزه(ع) انجام گرفت همچنین آیین اتحاد و انسجام دختران در مصلی برگزار می‌شود که در آن یاد و خاطره شهدای دختر گرامی داشته خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در طول ایام دهه کرامت، برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی دیگری نیز در سطح استان برگزار می شود.

ارسال نظرات
captcha